Ντύσου έξυπνα ανάλογα με το σωματότυπό σου!

Πόσες φορές αναρωτήθηκες αν ένα κομμάτι κολακεύει το σώμα σου; 

Σίγουρα η απάντηση είναι… άπειρες!

Το μυστικό για σικάτες εμφανίσεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις όμορφα, μοντέρνα κομμάτια, αλλά να ξέρεις να «διαχειριστείς» το σώμα σου. Διάβασε λοιπόν μικρά tips πώς να κρύψεις τις ατέλειες και να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία.

Περιφέρεια

Πρώτο και βασικός κανόνας είναι να μην τονίσεις το σημείο που θες να κρύψεις. Επέλεξε άνετα υφάσματα με μήκος (μακριά παντελόνιαφούστες και φορέματα), και τράβηξε το βλέμμα μακριά από την περιφέρεια. Σημαντικό είναι επίσης και το τι κομμάτι θα επιλέξεις για το πάνω μέρος του σώματός σου. Προτίμησε όχι πολύ εφαρμοστές μπλούζες σε χαλαρή, ριχτή γραμμή που ανοίγουν προς τα κάτω. Τέλος, μην φοβηθείς τις μπλούζες με μπάσκα! Θα δώσουν την αίσθηση λεπτής μέσης ενώ παράλληλα έχουν άνεση και «αέρα» στο τελείωμα. Εναλλακτικά ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση θα δώσει την αίσθηση καλλίγραμμής, θηλυκής σιλουέτας.

Μεγάλο στήθος

Αν είσαι κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, αυτό που αρχικά θα χρειαστείς είναι ένα σουτιέν με τέλεια εφαρμογή. Προτίμησε να ντυθείς με άνετες μπλούζες και απέφυγε τις στενές γραμμές που θα τονίζουν την ασσυμετρία. Ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα αλλά δεν το πιέζουν είναι η καλύτερη επιλογή. Μικρό έξτρα μυστικό, επέλεξε μπλούζες σε πιο μακριές γραμμές για να εξισορροπήσεις τον όγκο που δημιουργεί το πλούσιο στήθος. Και μην ξεχνάς, κάνε το μειονέκτημά σου να γίνει το μεγαλύτερο σου ατού και ανέδειξε την θηλυκότητά σου με έξυπνους τρόπους.

Έξτρα tips για να δείχνεις αδύνατη

> Επέλεξε σκούρες αποχρώσεις για τα σημεία που θες να κρύψεις

> Φόρεσε παπούτσια με χοντρό τακούνι και κάνε τις γάμπες σου να φαίνονται λεπτότερες

Και να θυμάσαι… ό,τι κι αν επιλέξεις, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό!

No tags 1