Λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου!

Λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου!

Λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου!

1. Τα σωστά αξεσουάρ

Μην “πνίγεις” το ντύσιμό σου με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Η φράση “παν μέτρον άριστον” αποτελεί χρυσό κανόνα για μοδάτα look. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα χρωματιστό φουλάρι ή άλλα αξεσουάρ, μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ντύσιμό σου. Αξεσουάρ λοιπόν αλλά με μέτρο!

2. Μισοβαμμένα νύχια

Και ναι, όλες μας προσπαθούμε να είμαστε καλές μαμάδες, καλές νοικοκυρές και σικάτες παρουσίες. Όταν οι δουλείες του σπιτιού κάνουν το μανό στα νύχια να μοιάζει με άτακτες μουτζούρες, προτίμησε να το αφαιρέσεις αφήνοντας τα νύχια σου άβαφα και καθαρά.

3. Το λάθος σουτιέν

Όλες μας έχουμε ένα αγαπημένο σουτιέν που φοράμε πρωί- βράδυ και αρνούμαστε να αποχωριστούμε. Μπορεί να νομίζεις ότι τα εσώρουχα δεν παίζουν ρόλο στο ντύσιμό σου, ωστόσο ένα λάθος σουτιέν μπορεί να καταστρέψει το look σου, δημιουργώντας τις γνωστές “δίπλες” στο σώμα. Επένδυσε λοιπόν λίγο χρόνο και ανακάλυψε τα εσώρουχα που θα αναδείξουν όμορφα το μπούστο σου χωρίς να τονίζουν τα λίγα παραπάνω κιλάκια που μπορεί να έχεις.

4. Νιώσε άνετα

Σίγουρα θα υπάρχουν ρούχα που είχες αγοράσει όταν είχες λιγότερα κιλά και πλέον φορώντας τα δεν νιώθεις τόσο άνετα. Ήρθε η ώρα να τους πεις “αντίο” και να τα αντικαταστήσεις με ρούχα που θα χαρίσουν την απαραίτητη άνεση που χρειάζεσαι για να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε κάθε σου εμφάνιση. Το πως νιώθουμε μέσα στα ρούχα, αντανακλάται στο πρόσωπό και τη διάθεσή μας, μην το ξεχνάς!

5. Η ακατάλληλη μπλούζα

Είτε έχεις μια πιο ζουμερή σιλουέτα με καμπύλες, είτε έχεις την τύχη να είσαι αδυνατούλα, απέφυγε τις μακριές, εφαρμοστές μπλούζες. Οι στενές και μακριές μπλούζες θα τονίσουν την περιφέρειά σου, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις. Προτίμησε μπλούζες σε πιο ριχτή, χαλαρή γραμμή που θα καμουφλάρουν τις ατέλειες και θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ.

6. Το νούμερο μετράει

Μπορεί να είπαμε πως τα ρούχα με πιο χαλαρή γραμμή είναι η ιδανική επιλογή για να κρύψεις τα παραπάνω κιλάκια, όμως μην το παρακάνεις. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρίσκεις το σωστό νούμερο  ανάλογα με το δικό σου σωματότυπο και τα θέλω σου. Εμείς ως λάτρεις της μόδας και του στυλ, είμαστε εδώ για να σε συμβουλεύσουμε κάθε φορά για το ιδανικό νουμεράκι. Πλούσιο στήθος, μεγάλη κοιλίτσα, περιφέρεια που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια; Όποιο κι αν είναι το δικό σου “πρόβλημα”, εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε για τα ρούχα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Δες παρακάτω μερικές μπλούζες που θα κολακεύσουν το σώμα σου και θα σου χαρίσουν άνεση σε κάθε σου εμφάνιση:

No tags 0