Κορίτσια SOS: Αυτά φοράμε όταν έχει κρύο!

Εντάξει, το τελευταίο διάστημα, ο καιρός  προφανώς μας κάνει πλάκα. Ε τώρα συγνώμη! Που και που μας βγάζει ήλιο, αλλά το κρύο πάντα παραμένει τσουχτερό. Άστατος παιδί μου και γένους αρσενικού. Τι περιμένεις; Σταθερότητα;  Άσε που δεν ξέρεις τι ρουχα γυναικεια να φορέσεις. Τουλάχιστον κορίτσια μου, με τις θερμοκρασίες να είναι στα τάρταρα, θα έρθει και θα τσιτώσει το δερματάκι μας.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) λοιπόν, χρειάζεται να προμηθευτείς διάφορα πανωφορια γυναικεια για κάθε «συγκυρία». Δεν γίνεται να φοράς τα θεόχοντρα γυναικεια μπουφανμε 12 βαθμούς, αλλά ούτε και τα ψιλούτσικα με -2.

Αγχώθηκες; Άντε καλέ. Κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Η rave.com.gr είναι πάντα στη διάθεσή σου. Λοιπόν, κοίτα τι πρέπει να έχεις για να είσαι πάντα κομψή, ζεστή και στυλάτη:

ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Εντάξει, μην τρελαθούμε τελείως και ξεχάσουμε και που βρισκόμαστε. Φυσικά και χρειάζονται χοντρά μπουφαν γυναικεια, να υπάρχουν διαθέσιμα. Είπαμε είναι άστατος ο καιρός, αλλά μας κάνει και κάτι εκπλήξεις που είναι όλες δικές μας.

Στυλιστική πρόταση: Μπορεί να είναι κοντό ή μακρύ. Επίσης προτίμησε και κάποιο άλλο χρώμα εκτός από το μαύρο. Λίγο χρωματάκι θα κάνει τα ρούχα σου να φαίνονται πιο νεανικα.

ΠΑΛΤΟ

Ε ναι βρε κορίτσι. Παλτό για πιο σικ εμφανίσεις. Πες ότι σου προτείνεται έξοδος και φοράς ένα από τα βραδυνα φορεματα σου και τις πανύψηλες γόβες σου. Πώς θα πάς; Με το μπουφάν; Δεν ταιριάζει, πώς θα γίνει;;

Στυλιστική πρόταση: Το παλτό δεν φοριέται μόνο με φόρεμα. Μπορείς να το φορέσεις με ένα τζιν ή ένα κολάν και αν βάλεις και ένα σακάκι από μέσα, θα είναι σούπερ για βραδινή εμφάνιση.

ΣΑΚΑΚΙ

Το σακάκι είναι για πιο υψηλές θερμοκρασίες, που όμως θέλουν κάτι από πάνω. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αλλάζει ύφος, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνοδεύσεις.

Στυλιστική πρόταση: Κατά τη διάρκεια της ημέρας στέκεται σκέτο ή με μία κάπα. Το βράδυ, που κάνει πιο ψυχρούλα, μπορείς να βάλεις ένα ωραίο παλτό από πάνω και είσαι έτοιμη για ποτάρες ή μοδάτα εστιατόρια.

ΚΑΠΑ

Η κάπα είναι αυτό που μοιάζει με εσάρπα, αλλά έχει υποδοχές για τα χέρια. Πολύ πρακτικό, καθότι δεν πέφτει συνέχεια σπάζοντας τα νεύρα σου. Η κάπα φοριέται με οτιδήποτε και όλες τις ώρες. Άσε που σε ζεσταίνει, ειδικά όταν φοράς κάτι πιο ψιλό. Πες ρε παιδί μου ότι κάνει ψυχρούλα, αλλά εσύ θες σώνει και καλά να φορέσεις το αγαπημένο σου σακάκι. Κοτσάρεις την κάπα από πάνω και είσαι ζεστή.

Στυλιστική πρόταση: Πάει πάνω από σακάκι, μπουφάν και ζακέτα. Πάνω από παλτό μην το τολμήσεις. Δεν ταιριάζει.

ΖΑΚΕΤΕΣ

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Δεν υπάρχει πιο απαραίτητο κομμάτι για τον φετινό χειμώνα. Ζεστές και απίστευτα πρακτικές. Για να μην πούμε για τη γοητεία που προσδίδουν.

Στυλιστική πρόταση: Είναι στυλιστική πρόταση από μόνες τους. Πάνε μέσα από τα πάντα, χωρίς φόβο. Και όταν είσαι σε κλειστό χώρο, συνεχίζεις να τη φοράς και δεν κρυώνεις.

Κάνε μια βόλτα στο rave.com.gr και θα διαπιστώσεις, πως έχουμε όσα πανωφόρια ή μπουφάν σου είναι αναγκαία για να κυκλοφορείς με φινέτσα και ζεστασιά μέσα στην καρδιά του Χειμώνα.

No tags 0