Κάνε το Ντύσιμό σου να Μοιάζει Ακριβό

Κάνε το Ντύσιμό σου να Μοιάζει Ακριβό

Ακριβό ντύσιμο. Όνειρο θερινής νυκτός για τις περισσότερες από εμάς. Τι σημαίνει όμως “ακριβό ντύσιμο”; Σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να σπαταλήσεις μια μικρή περιουσία για να φαίνεσαι λαμπερή, ή μήπως όχι;
Τα γυναικεια ρουχα, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μιας γυναίκας. Όλες προσπαθούμε να φαινόμαστε όμορφες και θελκτικές με την βοήθεια της γκαρνταρόμπας μας. Επικρατεί ο λανθασμένος μύθος, πως τα ρουχα για παχουλες, είναι τσιμπημένα στις τιμές. Μέγα λάθος!!! Και στη συγκεκριμένη κατηγορία, μπορείς να βρεις οικονομικά κομμάτια, για να συμπληρώσουν την ούτως ή άλλως, αιθέρια παρουσία σου.

Μπορείς να ντυθείς και με χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά να δείχνεις σαν να ξεπήδησες από σελίδες της Vogue. Υπάρχουν μαγικά τεχνάσματα για να μετατρέψεις τα βραδυνα φορεματα για μεγαλα μεγεθη, τις μπλουζες μεγαλα μεγεθη, καθημερινές εμφανίσεις ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, σε ρούχα υψηλής ραπτικής.

Ναι, φυσικά και θα στα πούμε. Για εμάς θα το κρατήσουμε; Εξάλλου, έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα. Κι εμείς τους δικούς μας ανθρώπους τους προσέχουμε. Θέλουμε πάντα να φαίνεσαι κομψή και σικάτη, ακόμα και αν η τσέπη σου δεν αντέχει κάτι τέτοιο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Όπως και όλα τα ωραία πράγματα στην ζωή. Συμφωνείς; Συμφωνείς!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορείς να κάνεις, τα αγαπημένα σου ρουχα μεγαλα μεγεθη, να φαντάζουν πάνω σου ακριβά κι ας μην είναι.

1.    Κόψε Ράψε

Ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει. Σοφή κουβέντα. Διάλεξε ότι θέλεις από τα ρουχα για παχουλες, πάρτο ανά χείρας και γραμμή για την πλησιέστερη μοδίστρα. Φαντασία να έχεις και με λίγες μικρομετατροπές, το ρούχο θα μοιάζει σαν να ράφτηκε για εσένα. Λίγο μάζεμα στην κοιλίτσα, λίγο αέρα στο στήθος ή λίγο στένεμα στον πωπό, θα αναδεικνύει ή θα κρύβει τα δικά σου χαρακτηριστικά.

2.    Φρεσκοσιδερωμένα

Πιάσε το σίδερο δεν δαγκώνει. Αντί να κάθεσαι με τις ώρες και να τρως το νιάτο σου πάνω από την σιδερώστρα, σιδέρωσέ το, λίγο πριν το βάλεις. Δίνει ένα κύρος και μια αρχοντιά. Φαίνεται φρέσκο και καθαρό. Χρειάζεται να πω κι άλλα; Δεν νομίζω.

3.    Πρόσθεσε χρυσά αξεσουάρ

Θα μου πεις, είπαμε να μην ξοδέψουμε. Εντάξει, όταν λέω χρυσά, ας είναι faux. Ο χρυσός είναι αριστοκρατικός, πώς να το κάνουμε; Απλά πρόσεχε τις υπερβολές. Ας πούμε αν έχεις επιλέξει κάτι από τα ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη και θες να βάλεις και χρυσά αξεσουάρ, κοίτα να μην είναι πολύ φανταχτερό. Είπαμε να δείχνεις μεγαλοπρεπής, όχι λατέρνα.

4.    Διαχρονικά Κομμάτια

Επένδυσε σε διαχρονικά κομμάτια κι άσε την μόδα να αλλάζει διαρκώς. Δηλαδή, αγόρασε κατά καιρούς ένα βαμβακερό παλτό, κι ας είναι κομματάκι ακριβούτσικο ή μια επώνυμη τσάντα. Φορώντας και μόνο αυτά, τα υπόλοιπα κομμάτια θα κλέβουν από την αίγλη τους.

5.    Σταμάτα να τα Πλένεις Πολύ

Είπαμε να είμαστε καθαρές. Είπαμε, η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, αλλά μην το παρακάνεις. Επέρχεται φθορά στα υφάσματα με τη συνεχή τριβή του πλυντηρίου. Με το συχνό πλύσιμο, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να κάνεις όμορφα νεανικα ρουχα μεγαλα μεγεθη να φαίνονται παλιά, φθηνά και ταλαιπωρημένα. Το θέλουμε αυτό; Όχι.

6.    Περιποίηση

Να είσαι περιποιημένη γενικότερα. Διότι τα ρουχα γυναικεια, όσο καλοβαλμένα και να είναι, θέλουν και τα συνοδευτικά τους. Καταρχήν προσωπική υγιεινή. Αλλά, μάλλον αυτό εννοείται. Έπειτα, φρόντισε μαλλιά, άκρα και μακιγιάζ να είναι άκρως προσεγμένα. Δεν έχεις λεφτά για κέντρα ομορφιάς; Οκ. Κάνε τα μόνη σου. Δεν είναι δύσκολο. Μια γενικότερη καλλωπισμένη εμφάνιση μπορεί να αναβαθμίσει ένα ρούχο.

Τελικά, στο τέλος κάθε θέματος, καταλήγουμε σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Πως όλα είναι στο χέρι σου, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο. Κι αν δεν τον ξέρεις, είμαστε εμείς εδώ για να στον πούμε. Αμ πως; Με σταυρωμένα χέρια θα καθόμαστε, ενώ εσύ θα υποφέρεις μην ξέροντας τι να βάλεις;

Γιατί στο www.rave.com.gr, η πρώτη μας έννοια είναι τα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on line που θα αγοράσεις, να αντιπροσωπεύουν εσένα και μόνο εσένα!!!

No tags 0