Valentine’s Day: Θύμησέ του γιατί σε ερωτεύτηκε!

Valentines Day

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ακόμα κι αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία που μετράς πολλά χρόνια σχέσης με τον σύντροφό σου, μπορείς και επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις εκείνη την ημέρα σαν μια αφορμή για να μοιραστείς κάθε τρυφερή σκέψη και συναίσθημα.

Η επιλογή του πως θα περάσετε εκείνη τη μέρα είναι εύκολη και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο  προγραμματισμό, άλλωστε το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι με το ταίρι σου.

Όπως λοιπόν κι αν επιλέξεις να περάσεις εκείνη την ημέρα, φρόντισε να θυμίσεις στον αγαπημένο σου το “διαμάντι” που έχει δίπλα του. Άρχισε από τώρα κιόλας την προετοιμασία αναζητώντας και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο ντύσιμο για εκείνη τη μέρα. Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω, υπάρχει λύση! Ντύσου έξυπνα “κρύβοντας” τις ατέλειες και αναδεικνύοντας τα καλύτερα σημεία της σιλουέτας σου.

Πάρε κι εσύ μερικές ιδέες για την εμφάνισή σου και κάνε τον να σε ερωτευτεί ξανά!

Επιλογή 1: Ολόσωμη μαύρη φόρμα

Αποφασίσατε να κάνετε μια πιο “επίσημη” έξοδο και ψάχνετε τι να βάλετε; Επέλεξε κάτι που δεν έχει ξαναδεί και κάνε του έκπληξη! Μια ολόσωμη μαύρη φόρμα με μια διακριτική, χρυσή λεπτομέρεια είναι η ιδανική επιλογή. Σχεδιασμένη για να κολακεύει και να “καμουφλάρει” περίτεχνα τα “δύσκολα” σημεία του σώματος, θα μαγνητίσει το βλέμμα του. Θηλυκή και ταυτόχρονα σικάτη, θα “ντύσει” με τον πιο όμορφο τρόπο τη μέρα εκείνη.
(Φόρμα διαθέσιμη σε κλασσικό μαύρο χρώμα ή μοντέρνο μπλε)

Ολόσωμη μαύρη φόρμα

Μπλε ολόσωμη φόρμα

Επιλογή 2: Φόρεμα με σουέτ λεπτομέρειες

Φόρεμα ιδανικό για κάθε περίσταση, για τη βόλτα ή μια πιο “επίσημη” έξοδο, οι σουέτ λεπτομέρειες θα χαρίσουν φινέτσα στο look σου. Σε γραμμή που αγκαλιάζει αλλά και κολακεύει το σώμα, και χρώματα που θα φωτίσουν το ντύσιμό σου, το φόρεμα αυτό θα γίνει η επιλογή που θα αναδείξει τη σεξουαλικότητά σου και το στιλάτο χαρακτήρα σου.

Φόρεμα με σουέτ λεπτομέρειες

Επιλογή 3: Φόρεμα με σχέδιο στα μανίκια

Σου αρέσουν τα κλασσικά, διαχρονικά φορέματα με μοντέρνες λεπτομέρειες; Το μαύρο είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα με πανωφόρια και αξεσουάρ και αλλάζει κάθε φορά ύφος. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια, και ανάλογα με την έξοδο που θα αποφασίσετε για εκείνη την ημέρα, “στόλισε” ανάλογα το look σου με ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Φόρεμα με σχέδιο στα μανίκια

Επιλογή 4: Μάξι φόρεμα με μπλε σχέδια

Είσαι αποφασισμένη να του κλέψεις την καρδιά εκείνη την ημέρα και αυτό το φόρεμα θα σε κάνει να το πετύχεις. Επέλεξε ένα απόλυτα εντυπωσιακό φόρεμα με μπλε εμπριμέ σχέδιο στο μπροστινό του μέρος. Ένα μοναδικά κομψό φόρεμα που αναδεικνύει το μπούστο και δίνει την αίσθηση μιας καλλίγραμμης, απόλυτα θηλυκής σιλουέτας.

Μάξι φόρεμα με μπλε σχέδια

Επιλογή 5: Ασπρόμαυρο μπλουζοφόρεμα

Έξω η ώμοι και άφησε την θηλυκή σου πλευρά να τον σαγηνεύσει! Αν θες κι εσύ την ημέρα των ερωτευμένων να είσαι σέξυ και ταυτόχρονα να μην αποχωριστείς την άνεση, επέλεξε ένα μαύρο απλό παντελόνι και “αναβάθμισε” το look σου με μια μπλούζα που παίζει με τις αντιθέσεις των χρωμάτων και δίνει μια παιχνιδιάρικη και απόλυτα σικάτη πινελιά στο ντύσιμό σου.

Ασπρόμαυρο μπλουζοφόρεμα

Επιλογή 6: Πλεκτό μοδάτο πόντσο

Οι αποχρώσεις του κόκκινου και του μπορντό είναι επίσημα τα χρώματα του έρωτα. Αν θες να επιλέξεις κάτι πιο άνετο, προτίμησε ένα μοδάτο πόντσο που θα δώσει χρώμα στο ντύσιμό σου και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Θα κρύψει άψογα τους έξτρα πόντους στη σιλουέτα σου και θα σου δώσει τον αέρα που χρειάζεσαι για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά. Συνδυάζεται εύκολα με ένα απλό μαύρο παντελόνι και δημιουργεί στο λεπτό ένα ιδιαίτερο, μοντέρνο ντύσιμο.

Πλεκτό μοδάτο πόντσο

No tags 0