Πώς θα παραγγείλω στο rave.com.gr;

Μπορείτε να παραγγείλετε είτε Online είτε Τηλεφωνικώς.

1. Online

Βήμα 1ο

Επίλεξε όλα τα προϊόντα που επιθυμείς πατώντας στο νούμερο που επιθυμείς και στη συνέχεια πατώντας στο "Προσθήκη στο καλάθι" και όταν ολοκληρώσεις τις αγορές σου κάνε κλικ στο "Ολοκλήρωση Αγορών".

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην αμελήσεις να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο σε κάθε ρούχο που θα επιλέξεις, πατώντας το "Ποιο είναι το νούμερο μου?".

Βήμα 2ο

Εάν είσαι ήδη Πελάτης και έχεις δημιουργήσει λογαριασμό κάνε κλικ στο "Είμαι ήδη πελάτης" για να συνδεθείς στο Λογαριασμό σου ή αν επιθυμείς να γίνεις κάνε κλικ στο "Δημιουργία Λογαριασμού". Εναλλακτικά μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα και ως απλός Επισκέπτης κάνοντας κλικ στο "Αγορά ως Επισκέπτης".

Βήμα 3ο

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, το τηλέφωνο που θα δώσεις είναι σημαντικό να είναι κάποιο στο οποίο θα μπορούμε να σε βρούμε είτε εμείς είτε η εταιρεία courier, για να σου παραδώσει την παραγγελία σου. Το email θα χρησιμοποιηθεί για να ενημερωθείς για τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σου, εάν δεν έχεις, δεν πειράζει. Στο πεδίο "Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία" μπορείς να σημειώσεις συμπληρωματικές πληροφορίες ή οδηγίες για τη διεύθυνση αποστολής όπως π.χ. Όροφος, διαφορετικό όνομα στο κουδούνι, παράδοση σε χώρο εργασίας και όνομα εταιρείας.

Βήμα 4ο

Επίλεξε τον τρόπο πληρωμής από τις επιλογές που εμφανίζονται:

Αντικαταβολή

Αφορά εξόφληση της Παραγγελίας σου όταν σου παραδοθεί στο χώρο που έχεις επιλέξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η υπηρεσία Αντικαταβολής δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Πιστωτική/Prepaid Κάρτα

Αν επιθυμείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Πιστωτικής Κάρτας επίλεξε το πεδίο "Έχω διαβάσει & συμφωνώ με του όρους χρήσης" στο κάτω μέρος της σελίδας σου και στην συνέχεια το "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" και θα μεταφερθείς στη Secure Φόρμα της Alpha bank.

Τραπεζική Κατάθεση

Με την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σου, πατώντας εδώ θα βρεις όλους τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων με εμάς Τραπεζών. Η παραγγελία θα σου αποσταλεί μόνο αφότου προβείς στην Τραπεζική Κατάθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην αμελήσεις να συμπληρώσεις στις Παρατηρήσεις της κατάθεσης τα τελευταία τον αριθμό της παραγγελίας σου.

Βήμα 5ο

Επίλεξε το πεδίο "Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όροι & Προϋποθέσεις" στο κάτω μέρος της σελίδας σου και τέλος το "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα λάβεις επιβεβαιωτικό email με την περίληψη της αγοράς σου. Αν δεν λάβεις επιβεβαιωτικό email πιθανότητα να έχεις γράψει λάθος το email σου, εάν αμφιβάλλεις για το εάν έχει καταχωρηθεί ορθά η παραγγελία σου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2106002154.

2. Τηλεφωνικώς

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να καταχωρήσεις την παραγγελία σου ή θα ήθελες να σε συμβουλέψουμε σχετικά με τα νούμερα, θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2106002154.
Η γραμμή Τηλεφωνικών Παραγγελιών λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο, στις παρακάτω ώρες: Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 9 πμ.- 3 μμ. Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 9 πμ.- 2 μμ. & 5 μμ.- 8.30 μμ.

Θα μπορέσεις να κάνεις την παραγγελία σου πολύ γρήγορα και εύκολα εάν έχεις σημειώσει τα παρακάτω:
- Κωδικό Προϊόντος
- Νούμερο

ΠΡΟΣΟΧΗ, τα νούμερα που έχουν πάνω τους πλάγιες γραμμές σημαίνει ότι έχουν εξαντληθεί, σπάνια μπορούμε να βρούμε ξανά κάποιο νούμερο, μπορείς όμως να μας κάνεις μια ερώτηση εάν βρισκόμαστε εντός της σεζόν.