Πώς θα κάνω επιστροφή-αλλάγη;

Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης των προϊόντων αλλά και επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
  • Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης. Όπου παρέχονται ζώνες ή οποιοδήποτε αξεσουάρ που θεωρείται μέρος του προϊόντος θα πρέπει να επιστρέφονται και αυτά.
  • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική για την επιστροφή του πακέτου σας.
  • Τέλος, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης.

Διαδικασία Επιστροφής- Αλλαγής Προϊόντων

Η RAVE σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 3,50€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό αυτό θα το πληρώσετε μόλις παραλάβετε, την νέα σας παραγγελία. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβαρύνση για την αλλάγη σας πέραν των 3,50 ευρώ. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας

Βήμα 1ο

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210 6002154 ή μέσω e-mail: info@rave.com.gr δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Βήμα 2ο

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, αυτό που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να μας αναφέρετε:
    -τον κωδικό του προϊόντος που θα επιστρέψετε
    -τον κωδικό, το νούμερο καθώς και το χρώμα του προϊόντος που επιθυμείτε.

Βήμα 3ο

Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή.
    -Βάζετε εντός του πακέτου την απόδειξη λιανικής πώλησης.
    -Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

Βήμα 4ο

Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή. Εάν δε γνωρίζετε το αντίστοιχο τηλεφωνό πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η RAVE δεν εγγυάται την ασφάλεια & ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών. 

 

Επιστροφή Χρημάτων

 

Στην περίπτωση που θέλετε να γίνει επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού η RAVE έλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.
Για την επιστροφή χρημάτων ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος των εξόδων επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Η RAVE σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 3,50€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό αυτό δε θα καταβάλλεται απευθείας στον courier, αλλά θα αφαιρείται από το χρηματικό ποσό προς επιστροφή. Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

 

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία RAVE. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, η RAVE μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την RAVE.

 

Εκπτωτικά Είδη

 

Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται στις τρέχουσες τιμές του είδους.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε περίπτωση επιστροφής περισσότερων του ενός προϊόντος που αγοράστηκαν μέσα από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί & ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.