Γυναικεια ρουχα

Γυναικεία Ρούχα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ

Το ρούχο αποτελεί βασικό παράγοντα της καθημερινής ζωής, ειδικά για τη γυναίκα που είναι το σύμβολο της ομορφιάς. Τα γυναικεία ρούχα προβάλλουν την ομορφιά, τη γοητεία και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, φανερώνοντας η τονίζοντας κάθε λεπτομέρεια του χαρακτήρα της, της εμφάνισής της και του ξεχωριστού τύπου της. Υπάρχουν ρούχα για κάθε περίσταση στη ζωή της. Η μόδα έχει εξελιχθεί εδώ και πολλά χρόνια, κυριολεκτικά σε υψηλή τέχνη, ειδικά στα γυναικεία ρούχα.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ

Όταν βγαίνετε για αγορά ρούχων θα πρέπει να κάνετε πριν μια αναγνωριστική βόλτα σε διάφορα καταστήματα έτσι ώστε να πάρετε ιδέες για το τι επικρατεί αυτή την εποχή στην μόδα. Στη συνέχεια πριν προχωρήσετε στην επιλογή των γυναικείων ρούχων που θα ψωνίσετε θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα ζητήματα.

  • Συγκρίνετε τις τιμές στα διάφορα μοντέλα που υπάρχουν. Μπορεί το ίδιο στυλ ντυσίματος που θέλετε να κάνετε να μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα μαγαζιά. Σημειώστε τις τιμές από κάθε μαγαζί έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μπορέσετε να ψωνίσετε περισσότερα ρούχα.
  • Θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής, δηλαδή να είναι στη μόδα. Επίσης πολύ βασικό πάνω από όλα, τα γυναικεία ρούχα που θα ψωνίσετε,  θα πρέπει να ταιριάζουν με τον τύπο σας, δηλαδή τη γραμμή του σώματός σας, τα χρώματά σας και να ταιριάζουν για την περίσταση που τα θέλετε. Σκεφτείτε τον λόγο που θέλετε να ψωνίσετε κάποιο ρούχο.
  • Να δίνετε σημασία στην ποιότητα του υφάσματος, να προσέχετε να είναι αυθεντικά και όχι απομίμηση, κοιτώντας  την ετικέτα γνησιότητας, να είναι άνετα και ζεστά για το χειμώνα και λιγότερα ζεστά για την άνοιξη και γενικά να ταιριάζουν με την ανάλογη εποχή.

Το ρούχο πρέπει πάντοτε να μιλά πάνω σας, να γίνεται ένα με το σώμα σας. Έτσι κι’ αλλιώς, πάντοτε η μόδα, κάθε σαιζόν έχει πολλές εκδοχές που καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις που τα χρειάζεστε και φυσικά όλους τους τύπους γυναικών, ώστε η κάθε γυναίκα να αναδείξει όλη τη χάρη που διαθέτει.

Γυναικεία Ρούχα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το χειμωνιάτικο κρύο δυσκολεύει τις επιλογές μιας γυναίκας επειδή από την φύση της κρυώνει ποιο εύκολα από έναν άντρα με αποτέλεσμα τα γυναικεία ρούχα  που θα ψωνίσει να πρέπει να είναι ζεστά αλλά συγχρόνως κομψά. Και για κάθε περίσταση θα πρέπει να ψωνίσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς ρούχων που να καλύπτουν όμως την βασική ανάγκη προστασίας από το κρύο. Για να εξετάσουμε ορισμένες προτάσεις γυναικείων ρούχων του κόσμου της μόδας που είναι ιδανικές περιπτώσεις για καθημερινή χρήση. Η RAVE μας προτείνει αρκετές λύσεις για τον χειμώνα του 2017.

  • Ένα πουκάμισο μέσα από ένα πλεκτό, σε ίσια γραμμή μαζί με ένα τζιν παντελόνι.
  • Ένας άλλος συνδυασμός για όλη τη μέρα, είναι ένα δερμάτινο κολάν με ένα άσπρο πουκάμισο και για πανωφόρι ένα γούνινο γιλέκο, και όλα αυτά μαζί με μποτάκια και μια μικρή τσάντα.
  • Ένας άλλος όμορφος συνδυασμός, είναι το δερμάτινο κολάν με ένα T-shirt και με μια πλεκτή ζακέτα σε άνετη γραμμή και σε συνδυασμό με αρβυλάκια.
  • Τα τζιν παντελόνια μπορούν να συνδυαστούν με μποτάκια και για πανωφόρι μια κάπα κι’ από μέσα ένα λευκό πουκάμισο. Τα τζιν με ψηλή μέση είναι από τις πιο λατρεμένες επιλογές επειδή κολακεύει τους πιο πολλούς σωματότυπους και μπορούν να συνδυαστούν με πολλές παραλλαγές.
  • Μια καθημερινή εμφάνιση τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι ένα πλεκτό φόρεμα με ένα δερμάτινο τζάκετ και χτυπητά αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκα η κολιέ, με μποτάκια.
  • Για ένα υπέροχο casual outfit μπορείτε να διαλέξετε ένα τζιν παντελόνι με μια πλεκτή μπλούζα με μεγάλη τσάντα και ένα παρκά μπουφάν για πανωφόρι σας.
  • Αλλος συνδυασμός, είναι ένα σατέν φόρεμα κι’ από έξω ένα ογκώδες πλεκτό σε συνδυασμό με μποτάκια.
  • Ενα μαύρο φόρεμα μπορεί να ταιριάξει με μια πλεκτή ζακέτα σε χύμα γραμμή  για ένα casual style η ένας άλλος τρόπος, μια κάπα  με το pencil φόρεμά σας για πιο chic εμφάνιση και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με μια day bag.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις υπάρχουν επίσης πληθώρα επιλογών σε γυναικεία ρούχα. Και εδώ την χειμερινή περίοδο το κρύο είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει κάπως τα πράγματα μιας και ο βασικός σκοπός μιας βραδινής εξόδου είναι να τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας. Αυτό προϋποθέτει την επιλογή γυναικείων ρούχων που να αναδεικνύουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας τονίζοντας έντονα τις γραμμές του σώματός της. Παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένες πολύ καλές προτάσεις για τον χειμώνα του 2017 από τον κόσμο της μόδας και την RAVE:

  • Για εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό με δερμάτινο κολάν και μια λευκή πουκαμίσα, με χρωματιστές γόβες και δερμάτινο τζάκετ για chic σύνολο.
  • Άλλος συνδυασμός, είναι μια midi φούστα με λευκό T-shirt, κατά προτίμηση καλής ποιότητας η μια μακριά φούστα  με ένα πουκάμισο, ένα ζευγάρι μπότες και με δερμάτινο τζάκετ για πανωφόρι.
  • Άλλη επιλογή σας, είναι ένα ψηλόμεσο τζιν με μια κοντή μπλούζα που να αφήνει έξω τους ώμους σας και μποτίνια με μια μικρή τσάντα, ένα πολύ trend σύνολο για την εποχή μας. Σε αυτή την περίπτωση το πανωφόρι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ζεστό και μια πολύ καλή επιλογή για την βραδινή σας έξοδο είναι ένα μακρύ μπεζ μπουφάν με γουνάκι.

Γυναικεια ρουχα Rave

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Στο τσουχτερό κρύο που έχουμε αυτό το χειμώνα μαζί με τα χιόνια, πρέπει να είστε άνετες εκτός από ζεστές χωρίς να χάνετε απαραίτητα το στυλ και την κομψότητά σας. Υπάρχουν και πάλι πολλές επιλογές από γυναικεία ρούχα για να κάνετε τα ψώνια σας και το αποτέλεσμα να συνδιάζει ζεστασιά και κομψότητα.
Κυριαρχούν τα μπουφάν, τα παλτά, τα αδιάβροχα με επένδυση, τα γούνινα, τα κασκόλ και τα σκουφιά. Επίσης τα πλεκτά φυσικά που  τα βρίσκουμε σε φορέματα, σε μπλούζες, σε ζακέτες, είτε σε μαλακή πλέξη είτε σε χοντρή είτε και σε πλέξη που παραπέμπει σε γουνάκι, σε στενή η και σε πιο χύμα και ογκώδη γραμμή. Και εδώ υπάρχουν πληθώρα συνδυασμών που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

  • Οι πλεκτές μπλούζες, σίγουρα είναι τοπ επιλογή υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια, ανοίγματα και σε πολλά είδη πλέξης για να μπορούν να συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία από τα τόσα χειμωνιάτικα γυναικεία ρούχα που προσφέρονται για αγορές. Υπάρχουν π.χ. και πλεκτές μπλούζες που εκτός από ογκώδεις, είναι και μακριές για να μπορούν να κάνουν όμορφομ σύνολο με  ένα κολάν χρωματιστό για να κάνει αντίθεση και αρβυλάκια με μια μεγάλη τσάντα.
  •  Επίσης, σατέν η μεταξωτά υφάσματα, είναι από τα trends αυτής της σαιζόν, τόσο σε φορέματα, όσο και σε μπλούζες, φορεμένα μέσα από τα πλεκτά σας  και με ένα πλεκτό σκούφο. Κι’, αφού τα πλεκτά είναι βασική επιλογή του χειμώνα, μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα χοντρό καλσόν και με ανάλογο μήκος που θα ποικίλει ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολό σας.
  • Μπορούμε επίσης να προτείνουμε ένα χοντρό πλεκτό φόρεμα σε κοντή γραμμή με μπότες μέχρι το γόνατο και ένα μακρύ παλτό  η ένα πλεκτό φόρεμα με ένα μακρύ πουκάμισο κάτω από το φόρεμά σας, με χοντρό καλσόν, παλτό για πανωφόρι, μαζί με μποτάκια και μεγάλη τσάντα.
  • Επίσης ένα λευκό πουκάμισο σε στενή γραμμή με μια midi φούστα δερμάτινη σε μαύρο χρώμα κι’ από πάνω μια πλεκτή και κοντή ζακέτα σε λεπτή πλέξη.
  • Αλλη πρόταση επίσης, είναι δερμάτινο κολάν με ένα T-shirt σε φαρδιά γραμμή, με μια πλεκτή ζακέτα σε χύμα γραμμή, με αρβυλάκια η χαμηλά μποτίνια μαζί με μια μεγάλη τσάντα.
  • Τα πανωφόρια πάντα λένε την τελευταία λέξη στο συνδυασμό μας, όπως τα παλτά, τα μπουφάν σε μεγάλη ποικιλία, τα παρκά με γούνινη επένδυση που αποτελούν τοπ επιλογή, τα μουτόν, τα αδιάβροχα με ζεστή επένδυση, που τα βρίσκουμε σε κοντή μέχρι και σε μακριά γραμμή μέχρι και το γόνατο,που επίσης, μπορούν να έχουν και κουκούλα  η λεπτομέρειες από γούνα.
  • Υπέροχος συνδυασμός είναι και ένα τζιν κλασσικής γραμμής, με πλεκτό με ένα αδιάβροχο μπουφάν.
  • Αλλος τρόπος, είναι τζιν παντελόνι, μπλούζα σε βασικό χρώμα, πλεκτή ζακέτα και μάλλινο κασκόλ. Τα μουτόν μπουφάν που αναφέραμε πιο πριν, είναι κι’ αυτά μια τέλεια λύση και όμορφη για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Χαρακτηριστικό τους είναι η γούνινή επένδυσή τους και απ΄έξω σουέτ και ταιριάζουν για εμφάνιση μέρας αλλά και για χαλαρή βραδυνή έξοδό σας. Μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με φόρεμα σε οποιαδήποτε γραμμή.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ-ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Οι μπλούζες αποτελούν βασικό στοιχείο στο γυναικείο ντύσιμο, με πληθώρα ειδών υφασμάτων η αν είναι πλεκτές, σε πολλά είδη πλεξίματος. Παράγονται σε πολλά χρώματα βασικά αλλά και αποχρώσεις, σε πολλά επίσης σχέδια και σε πολλά είδη πατρόν και φυσικά μεγεθών για όλους τους τύπους γυναικών. Όσο χοντρή πλέξη κι’ αν έχουν, μπορούν να δείχνουν κομψές και φανταχτερές η και διακριτικές όσο πρέπει για να αναδείξουν κάνοντας αντίθεση , τα υπόλοιπα μέρη του γυναικείου ντυσίματος.
Υπάρχουν μπλούζες με λεπτομέρειες από βολάν, δαντέλας, με έξω τους ώμους, με τούλι, σε στενή γραμμή η χύμα, κοντές, μακριές. Συνδυάζονται με πάρα πολλούς τρόπους, με λευκά πουκάμισα, με τζιν παντελόνια, η και παντελόνια με άλλα υφάσματα, με φορέματα, πλεκτά η μη, με φούστες υφασμάτινες, πλεκτές σε κοντή η μακριά γραμμή.
Οι μπλούζες τύπου lingerie επέστρεψαν φέτος δυναμικά στη μόδα και φοριούνται, είτε σαν μπλουζάκια από μόνα τους, είτε σαν layering κάτω από υπερμεγέθη πλεκτά. Η επιλογή που θα κάνετε, εξαρτάται από τα υπόλοιπα γυναικεία ρούχα που θέλετε να φορέσετε και από το που θέλετε να τα φορέσετε. Και σε αυτή την περίπτωση η RAVE που ειδικεύεται στα γυναικεία ρούχα έρχεται για να μας δώσει πληθώρα προτάσεων που έχουν στο επίκεντρο του ντυσίματος τις γυναικείες μπλούζες.

  • Μια ιδανική επιλογή για casual look που θα σας αναδείξει, είναι ένα σατέν η μεταξωτό τοπ και να το φορέσετε πάνω από ένα εφαρμοστό μακρυμάνικο τοπ. Ενα τζιν παντελόνι, όπως συνήθως και ένα τσόκερ για αξεσουάρ και θα έχετε ένα ξεχωριστό ντύσιμο για όλη τη μέρα σας.
  • Ένας άλλος καθημερινός συνδυασμός,   είναι να συνδυάσετε ένα τζιν παντελόνι   με ένα σατέν η μεταξωτό τοπ και μια πλεκτή ζακέτα σε άνετη γραμμή, μαζί με μποτάκια και μια μεγάλη τσάντα.
  • Τα βελούδινα είναι ένα ύφασμα στις φετινές τάσεις της μόδας, που δεν συναντούμε συχνά στα ντυσίματα, αλλά έχουν κάτι το ξεχωριστό σαν αίσθηση και κομψό. Ενα βελούδινο μπλουζάκι μπορούμε  να το συνδυάσουμε με μια πλεκτή ζακέτα και από μέσα ένα λευκό T-shirt  για πιο casual εμφάνιση. Επίσης εναλλακτικά, π.χ.  μπορείτε να επιλέξετε μια βελούδινη μακρυμάνικη  μπλούζα   σε χρώμα απαλό όπως το ροζ η σε κάτι έντονο όπως το κυπαρισσί  και να το συνδυάσετε με ένα στενό παντελόνι.
  • Οι μπλούζες με λεπτομέρεια από δαντέλα  ταιριάζουν για εξόδους μέρας αλλά και  για το βράδυ. Σας δίνουν μια ξεχωριστή ρομαντική νότα, ακόμα και στις πλεκτές μπλούζες.  Μπορείτε να τις επιλέξετε  σε ανοιχτό χρώμα, ακόμα και σε λευκό, με ένα τζιν σε κλασσική γραμμή, η με μια pencil φούστα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, με μια τσάντα φάκελλο.
  • Στα γυναικεία ρούχα υπάρχουν επίσης και οι μπλούζες με ουρά, από τα πιο fashion trends για γυναικεία ρούχα του χειμώνα.
  • Για πιο casual εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε μια μπλούζα με ουρά τύπου T-shirt , ακόμα και με λογότυπο πάνω της, ένα τζιν παντελόνι, παπούτσια sneakers, για πανωφόρι  ένα μπουφάν bikerκ ατά προτίμηση, μια μεγάλη τσάντα και θα έχετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα για καθημερινό ντύσιμο.
  • Για βραδινό ντύσιμο, μπορείτε να φορέσετε μια μπλούζα με ουρά που να έχει μια διαφάνεια στο πίσω μέρος της για να είναι πιο εντυπωσιακή και να συνδυαστεί με ένα δερμάτινο κολάν και με παπούτσια γόβες και προσθέτοντας και χρυσά αξεσουάρ. Στον ίδιο συνδυασμό επιλέξτε μια τσάντα σε στυλ φάκελλου και για πανωφόρι ένα δερμάτινο jacket.
  • Το τούλι είναι ένα ύφασμα που θα το δούμε φέτος, τόσο στις φούστες, όσο και στις  μπλούζες και φοριέται πολύ. Για μια πρωινή εμφάνιση, μπορούμε να επιλέξουμε μια μπλούζα με τούλι στο τελείωμα  των μανικιών η και του κάτω μέρους, μαζί με ένα τζιν παντελόνι και flat παπούτσια και μια μικρή τσάντα.
  • Για βραδινή εμφάνιση, ιδανική θα είναι μια μπλούζα όλη από τούλι και από μέσα να φορέσετε κοντή μπλούζα με λογότυπο  χρυσό η κάποιο τοπ. Προσθέτοντας στο σύνολό σας ένα μαύρο παντελόνι με παπούτσια γόβες, μια τσάντα φάκελλο και ένα δερμάτινο jacket, θα έχετε ένα μοναδικό  αποτέλεσμα που θα κάνει εντύπωση.
  • Οι κοντές μπλούζες στα γυναικεία ρούχα, είναι από τα πιο trends για φέτος. Τις βλέπουμε και στο καθημερινό ντύσιμο αλλά και στις βραδινές εξόδους. Για καθημερινή εμφάνιση, ένας ιδανικός συνδυασμός  είναι μια κοντή μπλούζα με λαιμό μαζί με ψηλόμεσο παντελόνι, με μια πλεκτή ζακέτα από πάνω και μια μεγάλη τσάντα με παπούτσια μποτάκια.
  • Ενας άλλος συνδυασμός, είναι μια ψηλόμεση φούστα με κοντή μπλούζα που θα αφήνει έξω τους ώμους, με ψηλοτάκουνα παπούτσια και διακριτικά αξεσουάρ για ένα πιο chic αποτέλεσμα εμφάνισης.
  • Τα πουκάμισα είναι ένα άλλο απαραίτητο στοιχείο στα γυναικεία ρούχα. Υπάρχουν ακόμα και μπλούζες που παραπέμπουν σε πουκάμισα. Ένα παράδειγμα συνδυασμού, είναι ένα λευκό μπλουζοπουκάμισο με δερμάτινο κολάν και παπούτσια μποτάκια. Αλλιώς, με ένα τζιν παντελόνι και μια πλεκτή ζακέτα από πάνω.
  • Τα μετταλικά υφάσματα επίσης φοριούνται πολύ φέτος και για καθημερινή  εμφάνιση αλλά και για βραδινή έξοδο επίσης. Ενα παράδειγμα συνδυασμού για καθημερινή εμφάνιση είναι, μπλουζάκι σε ασημί χρώμα με μαύρο παντελόνι και μαύρη πλεκτή ζακέτα, μεγάλη τσάντα και παπούτσια μποτάκια.
  • Για τη βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να επιλέξετε ένα mix χρυσού και ασημί, μια φούστα με τοπ μετταλικής απόχρωσης και πιο διακριτικά τα αξεσουάρ.
  • Η γούνα είναι επίσης από τα trends της φετινής σαιζόν και τη συναντάμε στα πανωφόρια, στις τσάντες, ακόμα και στις  μπλούζες. Για καθημερινό ντύσιμο, μπορείτε να επιλέξετε μια πλεκτή μπλούζα τύπου γουνάκι  με  σχέδιο πάνω και ένα τζιν παντελόνι.
  • Τα βολάν στις μπλούζες δίνουν ένα ρομαντικό τόνο. Μπορείτε στο συνδυασμό για καθημερινή σας εμφάνιση να βάλετε μαύρο στενό παντελόνι με παπούτσια γόβες η μποτίνια και μια μικρή τσάντα.
  • Για βραδινή έξοδο, ένα κοντό μπλουζάκι με λεπτομέρειες από βολάν, με στενόμεσο παντελόνι, παπούτσια γόβες και τσάντα φάκελλο.

Τα πανωφόρια για φέτος είναι κάπες,  παλτά  και παρκά με γούνα. Οι κάπες φοριούνται φθινόπωρο και χειμώνα και μπορούν να συνδυαστούν   με τα άλλα γυναικεία ρούχα και για καθημερινή εμφάνιση και για βραδινή. Υπάρχουν κάπες με κουκούλες η και με λεπτομέρειες από γούνα. Τα παλτά επίσης φοριούνται και φθινόπωρο και χειμώνα και υπάρχουν σε πολλά μήκη, με τσέπες, με κουκούλα, με λεπτομέρειες από γούνα, με ένα η και περισσότερα κουμπιά. Μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλούς τρόπους  σε ένα σύνολο στα γυναικεία ρούχα. Τα παρκά είναι ένας άλλος τύπος πανωφοριού στα γυναικεία ρούχα, με πάρα πολλές παραλλαγές,  που φοριέται πολύ και μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλους τρόπους που καλύπτουν κάθε τύπο γυναίκας. Βγαίνουν με γούνα στην κουκούλα, υπάρχουν σε όλα τα χρώματα, συνδυάζονται άριστα με τζιν, με πλεκτά και με πολλές άλλες απόψεις. Σίγουρα αποτελούν ένα must στα γυναικεία ρούχα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΑΝΟΙΞΗ 2017

Επειδή ο χειμώνας στην Ελλάδα δεν διαρκεί πολύ η RAVE έχει είδη πληθώρα προτάσεων για να κάνετε την διαφορά και αυτή την άνοιξη. Την άνοιξη έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ανοιξιάτικα γυναικεία ρούχα έχουν τις ανάλογες νότες και στυλ, με πιο λεπτά υφάσματα, πιο ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα, με ατέλειωτους συνδυασμούς σε όλων των ειδών τα γυναικεία ρούχα.

  • Θα βρούμε μπλούζες με μοτίβα όπως τα φλοράλ και σε πολλές παστέλ αποχρώσεις. Θα βρούμε μπλούζες με στάμπες, με κεντήματα, με τατς.
  • Τα πλεκτά επίσης υπάρχουν σε πιο λεπτές πλέξεις, σε άνετες γραμμές, με κορδωνέτο νήμα αλλά και πολλές άλλες επιλογές. Ενα παράδειγμα συνδυασμού είναι πλεκτό σε έντονο χρώμα, με μια πουκαμίσα, με τζιν παντελόνι, με ανοιξιάτικα παπούτσια μποτάκια και μια τσάντα backpack. Ενα άλλο παράδειγμα για πιο σικ αποτέλεσμα, είναι λεπτό πλεκτό, ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα, ένα φουλάρι με λουλούδια από αξεσουάρ, μια oversized τσάντα και nude γόβες.
  • Τα πουκάμισα επίσης αποτελούν μια τοπ επιλογή για την άνοιξη στα γυναικεία ρούχα. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα τζιν πουκάμισο η ένα καρό η απλά και ένα λευκό. Ενα παράδειγμα συνδυασμού είναι, καρό πουκάμισο, στενό τζιν παντελόνι, T-shirt από μέσα και παπούτσια sneakers. Επίσης, ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με πλεκτό σε έντονο χρώμα, τζιν σε κλασσική γραμμή, ανοιξιάτικα μποτάκια και minimal αξεσουάρ.
  • Οι πουκαμίσες, είναι επίσης αγαπημένη τάση στη μόδα για τη φετινή άνοιξη, σε μονόχρωμες αλλά, με ρίγες, με τατς, με κεντήματα. Μπορείτε να επιλέξετε π.χ. μια ριγέ πουκαμίσα με ένα παντελόνι έντονου χρώματος για αντίθεση. Για σικ αποτέλεσμα, με γόβες και μια μικρή τσάντα. Εναλλακτικά, μια πουκαμίσα με κεντήματα, ένα τζιν παντελόνι, μποτάκια, τζιν μπουφάν.
  • Τα T-shirt είναι μια must επιλογή που συνδυάζεται με όλα τα γυναικεία ρούχα, που φοριέται απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν σε μονόχρωμα αλλά και με στάμπες. Τα φορέματα από λεπτό πλεκτό, είναι μια βασική επιλογή στη μόδα αυτής της άνοιξης και βγαίνουν σε μακριά η κοντή γραμμή, με λογότυπα, με τρουπς κ.λ.π. Ενας συνδυασμός για όλη τη μέρα, είναι με τζιν μπουφάν και μποτάκια. Τα φορέματα με κεντήματα μπορούν να συνδυαστούν για chic εμφάνιση, με ένα μακρύ σακάκι, ένα φουλάρι με λουλούδια, με μποτάκια ανοιξιάτικα η γόβες και μια κρεμαστή τσάντα. Για πιο casual, φόρεμα με κέντημα, τζιν μπουφάν, μποτάκια και τσάντα backpack.
  • Επίσης υπάρχουν και τα boho φορέματα σε ανάλαφρες και αεράτες γραμμές. Ενα παράδειγμα, είναι μονόχρωμο βοηο φόρεμα, με τζιν μπουφάν η με jacket. Υπάρχουν επίσης οι πλεκτές μπλούζες και οι ζακέτες με πιο λεπτή πλέξη για την άνοιξη που μπορούν να κάνουν πολλούς και ποικίλους συνδυασμούς για την άνοιξη, όσον αφορά τα γυναικεία ρούχα.
No tags 0