Μενου
Your Cart

Covid-19: Αποστολές, Επιστροφές και Ασφάλεια

Και σε αυτό είμαστε ΜΑΖΙ!

Από τις 11 Μαΐου το φυσικό κατάστημα είναι πάλι κοντά σου!
Προτεραιότητα μας φυσικά η ασφάλεια των εργαζομένων και η δική σου.
Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου χωρίς κίνδυνο.

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα - Τετάρτη & Σάββατο: 10.00 - 17.00 
Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή 10.00 - 14.00 & 17.30-21.00

Αποστολή Παραγγελίας 

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται πάντα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εγγυώνται την υγεία και την ασφάλεια τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μας. Η παράδοση από την Γενική Ταχυδρομική μειώνει την επαφή με τους πελάτες, δίνοντας τη δυνατότητα για την τοποθέτηση των πακέτων στην πόρτα του πελάτη. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, γεγονός που σας επιτρέπει να αποφύγετε ακόμα περισσότερο τυχόν συναλλαγές με τον μεταφορέα.

Επιστροφές Ηλεκτρονικών Αγορών

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή ή αλλαγή στην παραγγελία σας όπως ακριβώς γινόταν και μέχρι τώρα. Για κάθε παραγγελία υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής εντός 14 ημερών, ενώ παρέχεται ακόμα και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν βρείτε κάποιο άλλο προϊόν που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται τόσο πρίν όσο και μετά την αγορά. 

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να μας βρίσκετε τηλεφωνικά καθημερινά στο 210 600 21 54, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω των social media μας και του info@rave.com.gr. Η άμεση εξυπηρέτηση πελατών μας εξακολουθεί να είναι απόλυτη προτεραιότητά μας, γι’ αυτό είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα να σας καθοδηγήσουμε στο ιδανικότερο για εσάς νούμερο, αναφέροντάς μας απλά τις διαστάσεις σας σε στήθος και περιφέρεια.

Και τώρα, και πάντα… ΜΑΖΙ.


Από τις 11 Μαΐου το φυσικό κατάστημα είναι πάλι κοντά σου! Προτεραιότητα μας φυσικά η ασφάλεια των εργαζομένων και η δική σου.
Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου χωρίς κίνδυνο.