Μενου
Your Cart

Πότε θα Παραλάβω την παραγγελία μου;

Τηλεφωνικές Παραγγελίες! Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 14:00 & 17:00 - 20:30.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μεταξύ 9π.μ.-5μ.μ. με τη Γενική Ταχυδρομική.
Τα παρακάτω χρονικά διαστήματα παράδοσης της παραγγελίας, ισχύουν εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημά μας μέχρι τη 1μ.μ.

Για παραγγελίες Ελλάδος:

- Εντός Αττικής οι παραδόσεις γίνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών
- Εκτός Αττικής, οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που ενδεχομένως ο χρόνος παράδοσης να υπερβαίνει τις 2-3 ημέρες.
*Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο σε ορισμένες παραγγελίες με επιπλέον χρέωση, 3,50€, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Για παραγγελίες Κύπρου & Εξωτερικού:
Η παράδοση γίνεται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών.

Μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από το site της Γενικής Ταχυδρομικής, www.taxydromiki.com/track χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας.

Αυτός ο αριθμός αποστέλλεται αυτόματα στο email σας.

Σε περίπτωση που το πακέτο σας είναι χαρακτηρισμένο ως "αδυναμία παράδοσης" παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στο οποίο βρίσκεται το πακέτο, ώστε να ορίσετε εκ νέου την ημερομηνία της παράδοσης.

Μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνο του τοπικού καταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής  https://www.taxydromiki.com/find-store

Για παραγγελίες από τις υπόλοιπες χώρες του Εξωτερικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@rave.com.gr προκειμένου να ενημερωθείτε λεπτομερώς για το ακριβές κόστος της αποστολής.

Για να δείτε πόσα είναι τα έξοδα αποστολής κάνε κλικ εδώ.