Μενου
Your Cart

Πώς θα παραγγείλω στο rave.com.gr;

Τηλεφωνικές Παραγγελίες! Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 14:00 & 17:00 - 20:30.

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους παρακάτω τρόπους.
-Online, κάνοντας ηλεκτρονικά την παραγγελία σας
-Τηλεφωνικώς, στο 2106002154

1. Online

Βήμα 1ο:

Επιλέξτε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε πατώντας στο νούμερο που επιθυμείτε και στη συνέχεια πατώντας στο "Προσθήκη στο καλάθι" και όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας κάνε κλικ στο "Ολοκλήρωση Αγορών".

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην αμελήσετε να συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο σε κάθε ρούχο που θα επιλέξετε, πατώντας το "Πατήστε εδώ για μεγεθολόγιο".

Βήμα 2ο:


Εάν είστε ήδη Πελάτης και έχετε δημιουργήσει λογαριασμό κάνε κλικ στο "Είμαι ήδη πελάτης" για να συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας ή αν επιθυμείτε να γίνετε κάνε κλικ στο "Δημιουργία Λογαριασμού".

Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και ως απλός Επισκέπτης κάνοντας κλικ στο "Αγορά ως Επισκέπτης".

Βήμα 3ο:

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, το τηλέφωνο που θα δώσετε είναι σημαντικό να είναι κάποιο στο οποίο θα μπορούμε να σας βρούμε είτε εμείς είτε η εταιρεία courier, για να σας παραδώσουν την παραγγελία σας.

Το email θα χρησιμοποιηθεί για να ενημερωθείτε για τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας, εάν δεν έχετε, δεν πειράζει.
Στο πεδίο "Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία" μπορείτε να σημειώσετε συμπληρωματικές πληροφορίες ή οδηγίες για τη διεύθυνση αποστολής όπως π.χ. Όροφος, διαφορετικό όνομα στο κουδούνι, παράδοση σε χώρο εργασίας και όνομα εταιρείας ή ακόμη και τις διαστάσεις σας εάν επιθυμείτε να επαληθεύσουμε τα νούμερα που επιλέξατε.

Βήμα 4ο:

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής από τις επιλογές που εμφανίζονται.

Αντικαταβολή, Πιστωτική/Prepaid Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση, Paypal

Βήμα 5ο:

Επιλέξτε το πεδίο "Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όροι & Προϋποθέσεις" στο κάτω μέρος της σελίδας σας και τέλος το "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με την περίληψη της παραγγελίας σας.

Αν δεν λάβετε επιβεβαιωτικό email πιθανότητα να έχετε γράψει λάθος το email σας, εάν αμφιβάλλετε για το εάν έχει καταχωρηθεί ορθά η παραγγελία σας μπορείς να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6002154.
 

2. Τηλεφωνικώς

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας ή θα θέλατε να σε συμβουλέψουμε σχετικά με το ιδανικό νούμερο για εσάς, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106002154.

Η γραμμή Τηλεφωνικών Παραγγελιών λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο, στις παρακάτω ώρες:

Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 9 π.μ.- 3 μμ.

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 9 π.μ.- 2 μ.μ. & 5:30 μ.μ.- 9 μ.μ.

Θα μπορέσετε να κάνετε την παραγγελία σας, πολύ γρήγορα και εύκολα εάν έχετε σημειώσει τα παρακάτω:

- Κωδικό Προϊόντος

- Νούμερο