Μενου
Your Cart

Επιστροφή Χρημάτων

Τηλεφωνικές Παραγγελίες! Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 14:00 & 17:00 - 20:30.

Η RAVE σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 3,50€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική.
Το ποσό αυτό δε θα καταβάλλεται απευθείας στον courier, αλλά θα αφαιρείται από το χρηματικό ποσό προς επιστροφή.
Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται στον πελάτη.

Για να γίνει η επιστροφή χρημάτων, θα χρειαστούμε από εσάς να μας γράψετε στην φόρμα επιστροφής προϊόντων ή σε ένα χαρτί, που θα το βάλετε μέσα στο πακέτο τα παρακάτω:
-Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου λογαριασμού
-Τράπεζα λογαριασμού
-Τραπεζικός λογαριασμός σε μορφή ΙΒΑΝ

Το ποσό προς επιστροφή θα μεταφερθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού η RAVE έλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε περίπτωση πληρωμής με Πιστωτική κάρτα/ Prepaid κάρτα ή Paypal η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον αντίστοιχο τρόπο.

Ελαττωματικά Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία RAVE.
Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την RAVE.

Εκπτωτικά Είδη
Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται στις τρέχουσες τιμές του είδους.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε περίπτωση επιστροφής περισσότερων του ενός προϊόντος που αγοράστηκαν μέσα από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί & ταυτόχρονα.

Σε περίπτωση που κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.