Ρούχα για παχουλές: Τι να φορέσεις!

Ρούχα για παχουλές

Ρούχα για παχουλές: Τι να φορέσεις!

Και ναι, ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε και εμάς τις γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλάκια! Στην προσπάθεια αναζήτησης για τα πιο κομψά ρούχα για παχουλές, σίγουρα έχουν υπάρξει πολλές φορές που ένιωσες απογοήτευση στα δοκιμάστρια καταστημάτων, διαπιστώνοντας ότι εκείνο το θεϊκό ρούχο που σου είχε κλέψει την καρδιά, και ήθελες να το αποκτήσετε πάση θυσία, δεν χωράει ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι. Αυτή σίγουρα είναι μια από τις στιγμές που θα ευχήθηκες και εσύ, όπως όλες μας, να ήσουν λίγο πιο αδύνατη και να μην αναγκάζεσαι να αυτοπεριορίζεσαι φορώντας μονό ότι κυκλοφορεί σε μεγάλα μεγέθη και όχι ότι σου αρέσει.

Όχι, η λύση δεν είναι η δίαιτα αλλά απλά να ανακαλύψεις μοντέρνα και σικάτα ρούχα για παχουλές που θα αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία και… θα κρύψουν «έξυπνα» ό,τι εσύ θες. Ό,τι κι αν επιλέξεις όμως να φορέσεις, εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σου μερικά από τα μυστικά που θα σε μεταμορφώσουν σε μια σουπερ μοδάτη παρουσία!

Ρούχα για παχουλές: Τα ιδανικά ψηλόμεσα.

Πολλές ζουμερές γυναίκες αποφεύγουν τα ρούχα αυτά όντας πεπεισμένες ότι τις παχαίνουν ή τονίζουν τα περιττά τους κιλά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο αυτό! Τα ψηλόμεσα ρούχα για παχουλές κάθε άλλο παρά απαγορευτικά είναι, αφού χάρη σε αυτά μπορείτε να δώσετε την αίσθηση μιας πιο ψηλής και θηλυκής σιλουέτας. Ένα ελαστικό παντελόνι θα συγκρατήσει άψογα τα σημεία που σας προβληματίζουν, όπως η κοιλιά και η περιφέρεια, και τα δημιουργήσει το «εφέ» πιο ψηλών άκρων και πιο στενής μέσης. Μην ξεχνάς πως οι star του εξωτερικού λατρεύουν να τονίζουν τις καμπύλες τους με κάθε ευκαιρία. Τόνισε κι εσύ λοιπόν τα ζουμερά σου σημεία αλλά με έξυπνο τρόπο, και δημιούργησε ένα απόλυτα σεξυ look. Τόλμησέ το! «Ηθικό δίδαγμα»… μην αποφεύγεις τα ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες. Βρες τον τύπο των ρούχων που ταιριάζουν σε εσένα και κάνε τα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου γκαρνταρόμπας.

Ρούχα για παχουλές: Τέλος στα πολύ φαρδιά παντελόνια.

Για να βάλουμε για άλλη μια φορά τα πράγματα στην θέση τους, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι επειδή είσαι μια γυναίκα με παραπάνω κιλάκια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να «κρύβεις» το σώμα σου πίσω από φαρδιά παντελόνια. Επέλεξε κομμάτια σε ίσια, ακόμα και στενή γραμμή, συνδυάζοντάς τα με πιο αέρινες μπλούζες. Απέβαλε την λανθασμένη άποψη που έχεις για τα πόδια σου και για τον ιδανικότερο τρόπο για να κολακεύσεις το σώμα σου! Μια φαρδιά μπλούζα θα «κάνει τη δουλειά» καλύπτοντας την κοιλιά και την περιφέρεια, ενώ παράλληλα δεν θα στερήσει την θηλυκότητα από το look σου.

Και τώρα το καλοκαιράκι, εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με δροσερές άνετες παντελόνες που θα σου χαρίσουν άνεση για τις καθημερινές σου βόλτες. Λέμε ναι στις κομψές παντελόνες, όχι στα φαρδιά άχαρα παντελόνια!  Ρίξτε μια ματία στα παντελόνια για μεγάλα μεγέθη.

Ρούχα για παχουλές: Τα μπλουζάκια κάνουν τη διαφορά.

Το πάνω μέρος του σώματός σου είναι αυτό που τραβά πρώτο τα βλέμματα, γι’ αυτό φρόντισε να το αναδείξεις όσο καλυτέρα γίνεται, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Με αλλά λόγια, οι μπλούζες που θα επιλέξεις είναι ουσιαστικά το «όπλα» σου για να προβάλεις τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα σου, σε λίγα μόνο λεπτά. Επένδυσε σε ρούχα για παχουλές και όμορφα μπλουζάκια με διαχρονικό σχέδιο. Οι άνετες μπλούζες σε φαρδιά, ριχτή γραμμή θα κρύψουν άψογα τα «ένοχα» κιλάκια και θα δώσουν έναν ανάλαφρο αέρα στο καθημερινό look, χαρίζοντας σου την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να σαγηνεύσεις. Προτίμησε κομμάτια με διακριτικά σχέδια που θα τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα και θα κάνουν το μάτι να «ξεγλιστρήσει» από τα σημεία που εσύ θες να κρύψεις. Η «V» λαιμόκοψη, οι αέρινες μπλούζες και τα σέξυ ανοίγματα στους ώμους, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που τα τέλεια ρούχα για παχουλές μπορεί να διαθέτουν. Αψήφησε τους έξτρα πόντους, παίξε με τα χρώματα, τα σχέδια και τα υφές, και… να είσαι σίγουρη πως θα βγεις κερδισμένη! Συνοψίζοντας, τα μπλουζάκια παίζουν παίζουν καθοριστικό ρολό στη διαμόρφωση της στυλιστικής σου ταυτότητας. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή τους και διαμόρφωσε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρούχα για παχουλές: Να φορέσω στενά;

Είναι πρωί, δεν έχεις πολύ όρεξη και βάζεις ό,τι βρεις μπροστά σου. Σε τέτοιες «δύσκολες» καταστάσεις υπάρχει ο «κίνδυνος» να ντυθείς επιλέγοντας κάτι που δεν σε κολακεύει και τόσο πολύ. Σίγουρα υπάρχει στη ντουλάπα σου κάποιο στενό ρούχο που έχει ξεμείνει από παλιά. Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να μην θέλεις να το αποχωριστείς, όμως η αλήθεια που πρέπει να παραδεχτείς είναι πως φορώντας το νιώθεις άβολα. Όπως σου αναφέραμε και πριν, μια εξίσου κακή επιλογή αποτελούν και τα φαρδιά ρούχα. Η ιδανική λύση στα ρούχα για παχουλές βρίσκεται κάπου στην μέση. Η χρυσή τομή είναι εκείνο το ρούχο που θα αγκαλιάζει και θα κολακεύει το σώμα τονίζοντας τα δυνατά του σημεία, χωρίς να το περιορίζει και χωρίς να του προκαλεί… «ασφυξία».

Ρούχα για παχουλές: Ανεδείξέ τα με τα κατάλληλα εσώρουχα.

Οι γυναίκες που διαθέτουν λίγα παραπάνω κιλάκια, είναι πληθωρικές και σε σημεία του σώματος που ακριβώς λόγω της πληθωρικότητας αυτής μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ένα αντιπροσωπευτικό τέτοιο σημείο είναι το στήθος. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και επέλεξε το κατάλληλο εσώρουχο που θα «αγκαλιάσει» σωστά και θα αναδείξει όμορφα το μπούστο σου. Διάλεξε το κατάλληλο χρώμα, αλλά κυρίως το κατάλληλο μέγεθος και απόλαυσε την άνεση και την απαραίτητη στήριξη. Σουτιέν που πατάνε το στήθος, δημιουργούν ένα όχι τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα που μπορεί να καταστρέψει το στυλ σου, ακόμα και αν έχει επιλέξει τα πιο σικάτα ρούχα για παχουλές γυναίκες.

Για να κρατάμε όμως τις ισορροπίες στην εμφάνιση μας, εξίσου άνετο θα πρέπει να είναι και το κάτω μέρος των εσωρούχων. Μικρά μεγέθη θα αδικήσουν το σώμα σου και εν τέλει να δημιουργήσουν μια όχι και τόσο όμορφη εικόνα στο συνολικό σου ντύσιμο. Και μην ξεχνάς, τα εσώρουχα σε λάθος ή μικρότερο νούμερο μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και εν τέλει να μειώσουν την αυτοπεποίθηση που όλες μας θέλουμε να έχουμε. Μια βόλτα λοιπόν στο μαγαζάκι της γειτονίας, θα θέσει τις σωστές «βάσεις» για ένα όμορφο look και μια γυναίκα σίγουρη για κάθε της εμφάνιση.

Ρούχα για παχουλές: Το κατάλληλο μήκος.

Ίσως είσαι κι εσύ μια από αυτές που πιστεύουν πως όσο λιγότερα δείχνεις, τόσο το καλύτερο. Λάθος! Στην περίπτωση για παράδειγμα ενός φορέματος δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πρέπει να προτιμήσεις ένα φόρεμα με ύφασμα μέχρι τον αστράγαλο για να κρύψεις τα περιττά κιλά που νομίζεις πως έχεις. Αντίθετα, επέλεξε ένα κομμάτι με μήκος που φτάνει και καλύπτει το γόνατο. Τα midi φορέματα είναι αυτά που θαυμάζουμε στις καλοντυμένες κυρίες της τηλεόρασης. Δείχνουν το κατάλληλο σημείο στο πόδι και κρύβουν περίτεχνα ό,τι πρέπει! Υπάρχουν πολλά ρούχα για παχουλές κυρίες που θα προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε εμφάνιση. Ανακάλυψε τις φούστες και τα φορέματα σε μεγάλα μεγέθη που σου πάνε καλύτερα και μην φοβηθείς να «δείξεις» το σώμα σου

Ρούχα για παχουλές: Τα σωστά υφάσματα.

Το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο ένα ρούχο είναι κρίσιμης σημασίας τόσο για την εφαρμογή του πάνω στο σώμα όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα. Εδώ καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωπες σε αρκετά διλλήματα μιας και πολλά υφάσματα όχι μονό δεν κολακεύουν τα πιο μεσογειακά σώματα, αλλά τονίζουν και την παραμικρή τους ατέλεια καθιστώντας απαγορευτικά για τις πιο ζουμερές γυναίκες. Τέτοια υφάσματα είναι το σατέν, το βελούδο και το κοτλέ. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για «βαριά» υφάσματα που είναι σχετικά ανίκανα να κρύψουν ατέλειες. Αντίθετα, αν για την γκαρνταρόμπα σου διαλέξεις «μαλακά» υφάσματα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και τα ρούχα θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου με τον πιο σικάτο και όμορφο τρόπο.

Ρούχα για παχουλές: Ξεκολλήστε από τα μαύρα!

Ακόμα αν κι εσύ έχεις πλούσιες καμπύλες, τίποτα απολύτως δεν σε εμποδίζει από το να επιλέξεις χρώματα και σχέδια στα ρούχα που φοράς. Μόνος ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί η συνήθεια. Όλες μας για ευκολία καταλήγουμε στο να φοράμε σκουρόχρωμα και μαύρα ρούχα που εν τέλει κάνει το στυλ μας να χάνει πόντους. Αναλογίσου λοιπόν ότι η αισθητική και το καλό γούστο δεν σχετίζεται με το μέγεθος που μπορεί να φοράς. Όσο καλαίσθητη και σικάτη μπορεί να δείχνει μια πιο αδύνατη κοπέλα, άλλο τόσο μοδάτη μπορεί να είναι και μια πιο μεσογειακή γυναίκα. Κάνε λοιπόν το πρώτο βήμα στον κόσμο των χρωμάτων και ανακάλυψε αυτά τα χρώματα που φωτίζουν το πρόσωπο σου και ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου. Μην στερείς από τον εαυτό σου τη δυνατότητα να απολαύσει το αγαπημένο του χρώμα. Θυμήσου πως είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι η ποικιλία χρωμάτων στα ρούχα έχει την δυνατότητα να επηρεάσει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Λίγο χρώμα αρκεί για να δώσει μια έξτρα ώθηση στη διάθεση και στην αυτοπεποίθησης σου! Ας ταυτίσουμε λοιπόν τα ρούχα για παχουλές γυναίκες, με τα ρούχα γεμάτα χρώματα και στυλ.

Ρούχα για παχουλές: Ολοκλήρωσε με κοσμήματα, χτένισμα & μακιγιάζ.

Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ντύσιμο. Συνέχισε ακάθεκτη στο στόχο σου να «αποπλανήσεις» και να κλέψεις τα βλέμματα, φωτίζοντας το look σου με όμορφα αξεσουάρ. Τα ρούχα για παχουλές γυναίκες, και τα look που δημιουργούμε, μπορούν άψογα να συνδυαστούν με μακριά κολιέ που θα κάνουν το βλέμμα να ξεφύγει από τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα, και να επικεντρωθούν στα φωτεινά αυτά σημεία. Χρησιμοποιήστε ταιριαστά κοσμήματα που μπορούν να εντυπωσιάσουν αποφεύγοντας όμως υπερβολές. Το χτένισμα και το μακιγιάζ μπορούν να λειτουργήσουν επίσης υπέρ σου αν τονίσεις τα δυνατά σημεία του προσώπου σου. Για παράδειγμα, τόνισε το όμορφο χαμόγελό σου με ένα έντονο κραγιόν που θα βοηθήσει την συνολική εμφάνιση και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Προβάλλοντας τα θετικά σου σημεία, κάνεις δεν ασχοληθεί με τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν.

Όλα λοιπόν τα παραπάνω αποτελούν μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως το νούμερο της μπλούζας που φοράς δεν παίζει κανένα ρόλο στο πόσο όμορφο, θηλυκή και σικάτη μπορείς να δείχνεις. Τα ρούχα για παχουλές γίνονται πλέον πιο μοδάτα, πιο κομψά και ιδανικά για κάθε περίσταση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να νιώσεις περήφανη για το σώμα σου και να κάνεις την κατάλληλη επιλογή σε… ρούχα για παχουλές. Κάθε γυναίκα έχει δυνατά σημεία στο σώμα της και αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι μόνο να τα ανακαλύψεις! Και να θυμάσαι, υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που ζηλεύουν τις ζουμερές καμπύλες και το πληθωρικό ταπεραμέντο σου!

No tags 0