Το Παντελόνι Φυγείν Αδύνατον!

ο Παντελόνι Φυγείν Αδύνατον!

Το παντελόνι φυγείν αδύνατον κορίτσια μου. Ότι σώμα και να έχεις, ένα παντελόνι σώζει πάντα την κατάσταση, σε περίπτωση που θες να είσαι άνετη ή όταν τα ποδαράκια σου δεν είναι ακριβώς βελούδινα. Γι αυτό μην απαξιώνετε και, κυρίως, μην ξεχνάτε τα παντελόνια.

Ακόμα και αν ανήκετε στην κατηγορία μεγάλα μεγέθη, εμείς θα σας δώσουμε κάποια tips, για να μπορέσετε να επιτρέψετε στα παντελόνια, να τρυπώσουν στην γκαρνταρόμπα σας και πάλι.

1. Το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες, που φορούν μεγάλα νούμερα, είναι να προτιμούν παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, νομίζοντας ότι κρύβουν τις ατέλειες. Αντιθέτως τις αναδεικνύουν και προσθέτουν και κιλά. Οπότε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και ελαφρώς εφαρμοστό στο σώμα, είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Σε περίπτωση που επιλέξετε ένα φαρδύ παντελόνι, για να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα Γυναικεία ρούχα που διαθέτετε, μπορείτε να το εμπλουτίσετε και να το κάνετε να φανεί sexy, φορώντας μια φαρδιά ζώνη. Η ζώνη κάνει θαύματα. Μια ελαφρώς χαλαρή ζώνη θα τονίσει τα δυνατά σας σημεία, όπως το στήθος. Όχι πολύ σφιχτή όμως, γιατί θα τα τονίσει παραπάνω από ότι πρέπει και δεν το θέλουμε αυτό ε;

3. Αν από πάνω το συνδυάσετε με μια κατάλληλη, λίγο φαρδιά και ριχτή, μπλούζα ή ένα πουκάμισο σε ίσια γραμμή και με καλό κλείσιμο στο στήθος, θα είναι το απόλυτο outfit, ικανό να ξεκλειδώσει την εγκλωβισμένη γοητεία σας. Η RAVE έχει μεγάλη γκάμα από ρούχα για παχουλές, από την οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

4. Επίσης δώστε τέλος στην δικτατορία του μαύρου. Ανάμεσα στα παντελόνια μεγάλα μεγέθη, επιλέξτε φωτεινά χρώματα που θα αναδείξουν την χαρωπή προσωπικότητά σας και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αν θέλετε μόνο μαύρα, τουλάχιστον συνδυάστε τα με ρούχα που έχουν περίτεχνα μοτίβα, για καλαίσθητο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

5. Τέλος προτιμήστε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που θα καλύπτει την κοιλιά και την μέση ταυτοχρόνως, αλλά και θα κάνει την σιλουέτα σας, να φαίνεται ψηλόλιγνη.

Τα περισσότερα site που ειδικεύονται στα μεγάλα μεγέθη θυμίζουν την ντουλάπα της γιαγιάς. Αντιθέτως στη RAVE θα βρείτε νεανικά χρώματα & σχέδια για να δείχνετε γοητευτική κι αέρινη ακόμα και αν έχετε λίγα κιλάκια παραπάνω. RAVE…γιατί το στυλ δεν υπακούει σε νούμερα!!!

Δες παρακάτω μερικά παντελόνια που μπορούν να σου χαρίσουν άνεση και στυλ, όλες τις ώρες της ημέρας:

No tags 0