Τι να βάλεις στο Ρεβεγιόν

Και φτάσαμε αισίως, στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά. Το γνωστό πολυκατάστημα σταμάτησε να μετράει αντίστροφα και όλοι χαιρόμαστε που θα βρεθούμε και θα περάσουμε καλά. Ή μπορεί και να μην περάσουμε, θα δείξει. Το σίγουρο είναι, ότι κανείς δεν θέλει να περάσει αυτές τις στιγμές μόνος.

Η πρώτη λέξη που σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες, είναι ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Είτε σε κάλεσαν κάπου, είτε το διοργανώνεις ή απλώς θα επισκεφτείς κάποιο μαγαζί που το διοργανώνει. Όπως και να ‘χει, πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα γυναικεια ρουχα που θα φορέσεις.

Επειδή όμως το τι ρουχα γυναικειαθα βάλεις σε αυτές τις ειδικές περιστάσεις, εξαρτάται και από το που θα είσαι, η rave.com.gr, φρόντισε και πάλι για εσένα. Ετοιμάσαμε μια λίστα σύμφωνα με το μέρος που θα διεξάγεται το ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Διότι, ούτε θέλουμε να πας με Ρουχα αμπιγιε στο σπίτι της κουμπάρας (δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έχουν να σου σούρουν από πίσω), αλλά ούτε και να πας πρόχειρα ντυμένη σε μια δεξίωση.

Οπότε άραξε και ξεκινάμε:

ΣΕ ΣΠΙΤΙ:

Συγγενικό, φιλικό ή ακόμα και στο δικό σου, είναι το ίδιο. Υποτίθεται ότι είναι ένας χώρος που αισθάνεσαι άνετα. Όσο άνετα όμως και να αισθάνεσαι δεν θα πας με τις φόρμες χριστουγεννιάτικα. Οπότε άκου ή μάλλον διάβαζε:

ΦΟΡΕΜΑ

Ω ναι! Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να φορέσεις ένα από τα φορεματα σου. Απλά μην το παρακάνεις ως προς το στυλ. Ένα απλό φορεματάκι είναι ότι πρέπει.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΛΑΝ

Μην μου ξινίζεις. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, θεωρούνται από τα πιο διαδεδομένα Γιορτινα ρουχαγια τη συγκεκριμένη περίσταση. Αν βάλεις μια ωραία μπλούζα, με ένα κολάν, ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα μακρύ κολιέ (ας είναι και fault), θα είσαι σούπερ.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

Να είναι, και πάλι, απλά και τα δύο. Είναι ένας από τους καταλληλότερους συνδυασμούς, που κολακεύουν μια γυναίκα. Ποιος να καθαιρέσει τη φούστα; Ποιος τολμάει;

Tip: Αν έχεις και παραπάνω κιλάκια, μια μακριά φούστα είναι η ιδανικότερη επιλογή. Όπως βλέπεις όμως οι μπλουζες επιβάλλονται.

Tip: Φρόντισε ότι ρουχα και να βάλεις, να μην είναι κραυγαλέα.

ΣΕ GALA / ΔΕΞΙΩΣΗ / ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ

Είπες να βγεις από το σπίτι και καλά έκανες. Λιγότερος κόπος και ίσως περάσεις και καλύτερα. Ιδού τι θα φοράς.

Φορέματα βραδινά

Ναι, εδώ πρέπει να διαθέτεις μερικά Φορεματα για τις γιορτεςγια να έχεις να αλλάζεις. Απλά στην έξοδο ή στη δεξίωση μπορείς και να υπερβάλεις λίγο. Δεν πειράζει. Θα υπερβάλλουν και οι άλλες άλλωστε.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

Κι εδώ ταιριάζει αυτό το ντύσιμο, απλά να είναι σε πιο καλή ύφανση και εμφάνιση. Επίσης, με ένα ζευγάρι ωραίες γόβες, το ντύσιμο θα απογειωθεί.

Tip: Βάλε και κανένα αξεσουάρ παραπάνω. Κανένα σκουλαρικάκι, κανένα βραχιόλι και ίσως πιο έντονο βάψιμο.

Γενικές Συμβουλές:

Μην ξεχάσεις το πανωφόρι. Για πιο επίσημες καταστάσεις ταιριάζει γάντι ένα ωραίο παλτό. Για πιο οικογενειακές, ένα μπουφανάκι αρκεί. Γι αυτό χρειάζονται πάντα τα γυναικεια μπουφαν.

Βάλε στην τσάντα σου και καμιά πιτζάμα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και που στο ξημερώνει. Μην κοιμηθείς με τα ρούχα.

Σου ευχόμαστε από την καρδιά μας να περάσεις τέλεια ότι και να κάνεις. Ακόμη και στο σπίτι να κάτσεις αν έχεις καλή παρέα (κατά προτίμηση του αντίθετου φύλλου), είναι μια χαρά.

Από τη rave.com.gr…

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!

No tags 0