Οι «παρεξηγημένες» ρίγες, είναι στη Μόδα!

Οι «παρεξηγημένες» ρίγες, είναι στη Μόδα!

Οι «παρεξηγημένες» ρίγες, είναι στη Μόδα!

Τις λατρεύουμε γιατί δημιουργούν ένα στυλάτο look. Τις φοράμε γιατί δίνουν ένα ξεχωριστό αέρα στο ντύσιμό σας. Ο λόγος… για τις ρίγες! Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά για το αν κολακεύουν το σώμα, όμως ήρθε η στιγμή να δώσουμε απάντηση στο μύθο αυτό!

Όπως κάθε ρούχο, έτσι κι ένα με ριγέ σχέδιο, μπορεί πραγματικά να μην είναι η ιδανική επιλογή για το σωματότυπό σου. Αυτό σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το «κόψιμο» της μπλούζας και όχι με το σχέδιο!

Πάμε λοιπόν να δούμε λίγο πιο αναλυτικά γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις ριγέ κομμάτια στο καθημερινό σου ντύσιμο, και πώς να τα φορέσεις!

1. Γιατί να τα επιλέξεις.

Επένδυσε σε ρούχα με ριγέ σχέδιο μιας και αποτελούν μια σταθερή αξία στη μόδα. Τα κομμάτια αυτά μπορούν να μείνουν για χρόνια στην ντουλάπα σου, και κάθε φορά που τα επιλέγεις να δημιουργούν ένα διαχρονικό & ταυτόχρονα σικάτο ντύσιμο. Πλέον αποτελούν βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά αμέτρητους συνδυασμούς.

2. Πώς να τις φορέσεις.

Αν είσαι φαν του πιο κλασσικού στυλ, τότε συνδύασε μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα με το μαύρο ή τζιν παντελόνι σου, και ένα μαύρο πανωφόρι της επιλογής σου. Αμέσως έχεις δημιουργήσει ένα κομψό αλλά καθόλου βαρετό ντύσιμο. Οι ρίγες θα δώσουν ένα πιο μοντέρνο χαρακτήρα, ενώ εσύ έχεις «παίξει» μόνο με τα αγαπημένα σου, κλασσικά χρώματα. Αν είσαι μια από τις τολμηρές, ή αν ετοιμάζεσαι για την βραδινή σου βόλτα, πρόσθεσε μια ζακέτα σε έντονα χρώματα και δώσε μια επιπλέον «ένταση» στο look σου. Αυτοί, είναι μόνο δύο από τους «βασικούς» κανόνες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εύκολα & γρήγορα τα πιο μοδάτα outfit.

Δες παρακάτω ριγέ ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το look σου!

Τόλμησε να βάλεις το πιο καυτό trend του φετινού καλοκαιριού στο καθημερινό σου ντύσιμο, και κλέψε τις εντυπώσεις!

Δες στις κατηγορίες μας για γυναικεία ρούχα και σε μεγάλα μεγέθη.

No tags 0