Ξανθιά, Καστανή, Κοκκινομάλλα… Άκου τι Πρέπει να Φοράς!

Ξανθιά, Καστανή, Κοκκινομάλλα… Άκου τι Πρέπει να Φοράς!

Με λίγα λόγια, πες μου τι χρώμα μαλλιά έχεις, να σου πω τι γυναικεια ρουχα να φορέσεις. Εάν είσαι από τα κορίτσια που πιστεύουν ότι οι χρωματικές επιλογές των ρούχων, πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών, καλά κάνεις, έχεις «πιάσει» το νόημα του στυλ!

Οι ειδικοί πιστεύουν πως το χρώμα των μαλλιών πρέπει να αποτελεί τη βάση για όλα τα υπόλοιπα, όπως τα ρούχα, το makeup ή τα αξεσουάρ. Φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις καταλήξει, ότι το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών σου πάει. Αν το έχεις καταφέρει αυτό, θα πρέπει οποιαδήποτε επιλογή σου, να «ακολουθεί» την απόχρωση αυτή.

Ξαμολύσαμε τα λαγωνικά μας και σου φέρνουμε φρέσκα φρέσκα, τα νέα από τις Ευρώπες και τις Αμερικές, για να ξέρεις τι να φορέσεις, σύμφωνα με τα μαλλάκια σου. Για εσένα δουλεύουμε! Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Καστανές /Μελαχρινές

1. Άσε τα παστέλ ρουχα γυναικεια για τις άλλες. Εσύ, απλά υποδέξου την ικανότητα να φοράς όποιο χρώμα σου αρέσει (σχεδόν δηλαδή).

2. Προσπάθησε να αποφύγεις τα γυναικεια ρουχα καφέ χρώματος μιας και θα δημιουργήσουν μια μονότονη-μονόχρωμη εικόνα. Από την κορφή έως τα νύχια ένα χρώμα… δεν το θέλουμε αυτό. Αν όμως είσαι από αυτές που λατρεύεις τις γήινες αποχρώσεις, προτίμησε κομμάτια με λεοπαρ σχέδιο που όχι μόνο ταιριάζουν με τα χρώματά σου, αλλά σε μεταμορφώνουν και στο πιο σέξυ θηλυκό. Ορίστε, σου βρήκαμε τη λύση!

3. Φόρεσε επίσης εμπριμέ κομμάτια που θα δώσουν ένταση στο look σου και θα σε κάνουν να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

4. Ένα ακόμα χρώμα που ταιριάζει με το ζεστό, καστανό χρώμα των μαλλιών σου, είναι το μαύρο! Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το μαύρο ΔΕΝ είναι ένα χρώμα που θα δώσει μουντάδα στο ντύσιμό σου και μια «σκούρα» εικόνα στο σύνολό σου. Αντίθετα το μαύρο είναι ένα «έντονο» χρώμα, που ταιριάζει απόλυτα με τα μαλλάκια σου και μπορεί παράλληλα να χαρίσει μια κλασσάτη χροιά στο ντύσιμό σου.

Ξανθιές

1. Φόρεσε μαύρο όσο πιο πολύ μπορείς. Το ξέρουμε πως αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σου λύσει τα χέρια. Η αντίθεση που δημιουργεί το ξανθό με το μαύρο, συνθέτουν μια εικόνα μαγική. Τα γυναικεια ρουχα μαύρου χρώματος σου επιτρέπουν να συνδυάσεις εύκολα και απλά πολλά αξεσουάρ, ενώ παράλληλα αποτελούν κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητους στυλιστικούς συνδυασμούς, για όλες τις ώρες της ημέρας. Bonus… αν κι εσύ έχεις τα κιλάκια σου, το μαύρο θα δημιουργήσει ένα απίστευτα κολακευτικό αποτέλεσμα, που θα καμουφλάρει τους έξτρα πόντους. Το  μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δώσεις λίγο προσοχή στο κόψιμο της μπλούζας. Για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες, φόρεσε ακόμα και ρουχα μεγαλα μεγεθη σε ριχτή, χαλαρή γραμμή που θα κρύψουν την κοιλίτσα και την περιφέρεια.

2. Εσύ ξανθιά μου οπτασία, σε αντίθεση με τα άλλα κορίτσια, μπορείς να φορέσεις άνετα γήινα χρώματα. Το καλύτερο γήινο χρώμα για τις ξανθούλες, είναι το καμηλό. Αναδεικνύει τις τυχόν υπάρχουσες ανταύγειες, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Και μην ξεχνάς κι εσύ το λεοπάρ. Είναι στα χρώματά σου και παράλληλα μέσα στη μόδα. Τόσο απλά, τόσο μοδάτη.

3. Ε, καλά. Αυτό νομίζω, δεν χρειαζόταν να το αναφέρουμε. Το κόκκινο, όπως και όλες οι αποχρώσεις του, είναι ότι καλύτερο μπορεί να βάλει μια ξανθιά καλλονή. Δίνει χρώμα στην ανοιχτή «εικόνα» σου, και ένα παθιασμένο αποτέλεσμα στο look σου.

Κοκκινομάλλες

1. Ναι, είναι αλήθεια πως το δικό σου χρώμα μπορεί να σε περιορίζει λιγάκι, αλλά πίστεψέ μας, όσο φλογερό είναι το χρώμα των μαλλιών σου, άλλο τόσο φλογερό μπορείς να κάνεις και το ντύσιμό σου. Γυναικεια ρουχα σε χρώματα όπως το καφέ, το λευκό και το μαύρο, αποτελούν τη δική σου «ασφαλή» επιλογή μόδας.

2. Αντικατάστησε το εντελώς μαύρο με το «τολμηρό» μπλε. Άλλωστε το μπλε, στην παλέτα των χρωμάτων είναι πολύ κοντά στο κόκκινο και στο καστανό. Ακριβώς γι αυτό, θα κάνει τέλειο συνδυασμό με τα μαλλιά σου. Και ακόμα και αν ανήκεις στις γυναίκες με μεσογειακές καμπύλες, μην φοβηθείς πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν θα σε κολακεύσει. Υπάρχουν πολλά γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη που υπόσχονται να κάνουν θαύματα όχι μόνο με το στυλ σου, αλλά και με τη σιλουέτα σου.

3. Μπορεί να είπαμε και πριν πως δεν θέλουμε στην εικόνα μας να κυριαρχεί ένα χρώμα, όμως το κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις, και σκούρα μπορντό κομμάτια μπορούν να ταιριάξουν άψογα με τα χρώματά σου.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο, για να δεις ποιο χρώμα σου πηγαίνει! Μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό, όμως αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο, θα καταφέρεις να δώσεις στυλ ακόμα και στο πιο απλό, casual ντύσιμο! Τι καλύτερο, από το να υπάρχει χρωματική αρμονία πάνω σου;

Στο www.rave.com.gr θα βρεις αυτά που αναφέραμε κι άλλα πολλά, για να «χρωματίσουν» τις μοναδικές σου στιγμές!!!

No tags 0