Μυστικά ομορφιάς που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις!

Μυστικά ομορφιάς

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς, ποτέ όμως δεν είναι αρκετά!

Πόσες φορές δεν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα «επείγον» περιστατικό; Σπασμένες πούδρες, δέρμα που γρατζουνά και νύχια που λερώνουν, είναι μόνο μερικά από αυτά. Μάθε λοιπόν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη δύσκολη αυτή στιγμή που κάτι έχει πάει στραβά!

1. Κάνε το κραγιόν ματ

Όλες μας έχουμε ένα ιριδίζον κραγιόν που έχουμε βαρεθεί να φοράμε. Η λύση δεν είναι κάποια νέα αγορά αλλά μερικά εύκολα μυστικά που μπορούν να δώσουν άλλη υφή στα καλλυντικά σου.  Άπλωσε λοιπόν μια στρώση από το αγαπημένο σου κραγιόν στα χείλη, πέρασε λίγη πούδρα σε σκόνη από πάνω και απέκτησε εύκολα, και κυρίως ανέξοδα, ένα εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα.

2. Νύχια που λερώνουν

Μόλις έβαψες τα νύχια σου και ο χρόνος «σε κυνηγά»; Στέγνωσε γρήγορα το μανό βάζοντας τα χέρια σου σε ένα μπολ με κρύο νερό για 1-3 λεπτά.

3. Πόδια που γρατζουνάνε

Αυτό το μυστικό μπορεί να χρησιμεύσει σε εσένα ή τον σύντροφό σου. Αν έχεις ξεμείνει από κρέμα για το ξύρισμα μην κάνεις το λάθος να περάσεις το ξυραφάκι από το πόδι σου απλά χρησιμοποιώντας νερό. Άπλωσε λίγο conditioner μαλλιών στα πόδια σου και το ξυραφάκι θα γλιστράει εύκολα χωρίς να σε τραυματίσει.

4. Κατεστραμμένη πούδρα

Αν έσπασε η σκιά, η πούδρα ή το ρουζ, σου έχουμε τη λύση! Ρίξε λίγες σταγόνες οινόπνευμα, ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια πάστα και πίεσε την ελαφρά για τα πάρει το σχήμα του δοχείου. Γρήγορα και οικονομικά κάνεις τα καλλυντικά σου σαν καινούργια.

5. Όχι πια πρησμένα μάτια

Όλες μας ξυπνάμε με πρησμένα από τον ύπνο μάτια και κανένα make up ή concealer δεν μπορεί να το κρύψει αυτό. Βρέξε με νερό 2 φακελάκια τσάι και βάλτε για λίγα λεπτά κάτω από τα μάτια. Τα συστατικά που περιέχει το τσάι θα βοηθήσουν την κυκλοφορία του αίματος και το πρήξιμο θα υποχωρήσει.

6. Απαλά πέλματα

Τα σκασμένα, «άγρια» πέλματα είναι ένα από τα πράγματα που μας ταλαιπωρούν αρκετά συχνά. Πριν πέσεις το βράδυ για ύπνο, άπλωσε λίγη βαζελίνη στα πόδια σου και μετά βάλε ένα ζευγάρι κάλτσες. Το πρωί τα πόδια σου θα είναι βελούδινα και απαλά.

No tags 0