Μάθε το Σώμα σου και τι σου Ταιριάζει (Μέρος 2ο)

Μάθε το Σώμα σου και τι σου Ταιριάζει (Μέρος 2ο)

3. Λίιιγο Κοντούλα

Το λεγόμενο μικρό μπουκαλάκι που μπαίνουν τα ακριβά αρώματα. Και, μεταξύ μας, αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση τα κατάλληλα γυναικεια ρουχα που θα σε κάνουν να λάμψεις.

Ναι Δαγκωτό

Μα τι άλλο; Το σουπερ πλεονέκτημα, αν δεν έχεις και τόσο ύψος όσο θα ήθελες, είναι το μίνι. Τι πιο θηλυκό και σέξυ από μίνι ή μίντι (μέχρι το γόνατο) βραδυνα φορεματα, για να δείξεις τα ποδαράκια σου. Ειδικά, δε, αν τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα πόδια σου θα φαίνονται πιο ψηλά και ευθυτενή. Ρούχα με κάθετες ρίγες επειγόντως. Σε ψηλώνουν τα μάλα. Και τέλος “πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου”. Πίστεψέ μας, μερικούς πόντους θα τους πάρεις.

Με Τίποτα

Όχι, όχι, μη στα χαμηλοκάβαλα, στενά παντελόνια. Όσο θελκτικά και να φαντάζουν, ειδικά αν έχεις ωραίο κορμί, δεν προσθέτουν ύψος, άρα δεν μας κάνουν. Μείνε σταθερή στα ψηλόμεσα, φαρδιά παντελόνια και δεν θα χάσεις. Ακόμα και αν πρέπει να τα αναζητήσεις σε ρουχα για παχουλεςσίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Όχι στα τεράστια αξεσουάρ και γενικότερα απέφυγε οτιδήποτε είτε είναι, είτε φαίνεται μεγαλύτερο από εσένα. Θα δείχνεις σαν να χάνεσαι μέσα του. Τέλος, ακόμα και αν η μόδα το απαιτεί, μην φορέσεις, καλή μου flat παπούτσια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Τώρα, αν θες να είσαι άνετη και να μην φορέσεις τακούνια, υπάρχουν ωραιότατα flat με αρκετούς πάτους, για να φοράς ίσιο παπούτσι μεν, αλλά να μην παραμένεις στο υπόγειο δε.

4. Χωρίς Καμπύλες

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες καμπύλες, αλλά αυτό είναι οκ. Ακόμα και αν το σώμα σου μοιάζει στενό, “ίσιο” σαν γραμματόσημο, και για εδώ υπάρχει λύση για να αναδείξεις την γυναικεία σου σέξυ πλευρά. Η θηλυκότητα πηγάζει από μέσα μας. Απλά εμείς θα σου πούμε μερικά μυστικά, για να αναβλύζει και προς τα έξω. Σαφέστατα, ακόμα, και αν ανήκεις στην κατηγορία “στέκας”, υπάρχουν ρουχα γυναικεια και για τον δικό σου σωματότυπο.

Ναι Δαγκωτό

Εδώ θα πούμε ναι, στα χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Δίνουν την ψευδαίσθηση της καμπύλης. Επίσης, προτίμησε ρουχα μεγαλα μεγεθηόσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Εάν φοράς φαρδιά ρούχα στο κάτω μέρος του σώματος και στενά στο πάνω, είναι ένα τέχνασμα για να φαίνεται πως έχεις καμπύλες. Επίσης αν θες να φορέσεις φόρεμα, κοίτα να το επιλέξεις από τα φορεματα για παχουλεςΝαι, όπως το άκουσες. Με μια ψιλή ζωνίτσα λίγο πιο πάνω από τους μηρούς, σε χαλαρό στυλ, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με Τίποτα

Σε καμία περίπτωση, μην φοράς κολλητά ρούχα πάνω & κάτω. Αν θες να φορέσεις κολλητό παντελόνι ή κολάν, τουλάχιστον συνδύασε το με μια φαρδιά μπλούζα ή ένα εβαζέ πουκάμισο. Στις μπλουζες για παχουλες, υπάρχουν πολλές επιλογές, για να βρεις την κατάλληλη για σένα και την προσωπικότητά σου.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Άκου τώρα και το σημαντικότερο. Ότι σωματότυπο κι αν διαθέτεις, κοντή, εύσωμη, με καμπύλες, χωρίς καμπύλες, με στήθος, χωρίς στήθος ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, αυτό που παίζει τον κυριότερο ρόλο, είναι η αυτοπεποίθηση. Αν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι είσαι άσχημη, θα πείσεις και τους άλλους, έστω και αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τις συμβουλές που σου δώσαμε.
Οπότε, βγες μπροστά με θάρρος και υποστήριξε τον εαυτό σου όποιο ελάττωμα και αν νομίζεις ότι έχει. Άλλωστε, τα ελαττώματα μας κάνουν μοναδικούς δεν νομίζεις; Αλλιώς θα ήμασταν όλοι ίδιοι. Μπλιαχ! Απίστευτα βαρετό.

They laugh at me because I’m different, I laugh at them because they are all the same.(= Γελούν μαζί μου γιατί είμαι διαφορετική, εγώ γελώ μαζί τους γιατί είναι- μοιάζουν όλοι ίδιοι) 

Σοφό… αυτοπεποίθηση και μοναδικότητα λοιπόν, σε συνδυασμό με κάποιες, μικρές, ενδυματολογικές πονηριές και ο κόσμος είναι δικός μας κορίτσια!!!!

Διάβασε το πρώτο μέρος του άρθρου εδώ.

No tags 0