Μάθε το Σώμα σου και τι σου Ταιριάζει (Μέρος 1ο)

Μάθε το Σώμα σου και τι σου Ταιριάζει (Μέρος 1ο)

“Η ομορφιά ξεκινάει από την στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου” έλεγε η ιέρεια του στυλ, Coco Channel και συμφωνεί σύσσωμη, όλη η βιομηχανία, που ασχολείται με γυναικεια ρουχα. Ομορφιά όμως, δεν σημαίνει να φοράς ότι βρεις μπροστά σου ή ότι σου επιβάλλουν. Έχε πάντα στο μυαλό σου τις προσωπικές σου δυνατότητες και… είναι πολλές, πίστεψέ με. Η κάθε γυναίκα, έχει τον δικό της σωματότυπο, που είναι μοναδικός και με τεράστια δύναμη, αρκεί να γνωρίζει το κορμί της και να το “τυλίγει” με ρούχα που να της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την υπεροχή που διαθέτει.

Ακόμα και να χρειάζεσαι μεγαλα μεγεθη υπάρχουν τρόποι, επιλέγοντας τα κατάλληλα για το σώμα σου ρούχα, να κρύβεις τις ατέλειες και να προβάλλεις τα δυνατά σου σημεία. Φυσικά, όλα αυτά, χωρίς να απαξιώνεις την άνεση και την πρακτικότητα. Ένας άνθρωπος που δεν αισθάνεται άνετα μέσα στα ρούχα του, στέλνει αρνητικά μηνύματα στους άλλους (όπου άλλους βλέπε “άντρες”, γι αυτούς δεν γίνονται όλα άλλωστε;).

Παρακάτω θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις ή τι να αποφεύγεις, σύμφωνα με το σώμα και τις αναλογίες σου:

1. Παραπάνω Κιλάκια

Μη φοβού. Όλα θα γίνουν, και θα γίνουν και καλά!!! Εμείς είμαστε εδώ.

Ναι Δαγκωτό

Καταρχήν στο www.rave.com.gr υπάρχουν πολλά γυναικεια ρουχα για μεγαλα μεγεθη, που μπορούν να “βοηθήσουν” την κατάσταση. Εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σου, λίγα κλικ αρκούν για να φέρουν κοντά σου μοναδικά κομμάτια μόδας. Σε περίπτωση που είσαι πιο γεμάτη πάνω και με αδύνατα πόδια, προτίμησε μια φαρδιά μπλούζα δίνοντας έμφαση, στο θηλυκό, “παντοδύναμο” στήθος, και συνδύασε την με ένα πιο στενό κομμάτι για το κάτω μέρος. Όχι πολύ στενό όμως, μην υπερβάλλουμε κιόλας. Τώρα, αν ισχύει το αντίθετο, δηλαδή, παχουλά ποδαράκια και στενός πάνω κορμός, πρέπει να επιλέξεις ένα φαρδύ παντελόνι και μια μπλούζα που να αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να το καταπιέζει. Μην ξεχνάς επίσης, σωτήρια μπορούν να αποδειχτούν και κάποια φορεματα για μεγαλα νουμερα. Σύμφωνα πάντα με το στυλ σου, επένδυσε σε κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να δείχνεις όσο πιο γυναίκα γίνεται.

Με Τίποτα

Τα πάχη μου τα κάλλη μου ναι, αλλά υπάρχουν και κανόνες. Σε καμία περίπτωση μην απευθυνθείς σε πιέτες. Σε κάνουν να φαίνεσαι “τεράστια” και, μεταξύ μας, δεν υπάρχει και λόγος, είναι démodé. Στο eshop μας θα βρεις πολλά νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη. Γιατί, λοιπόν, να επιλέγεις τα ρούχα αλλοτινών εποχών; Αν λατρεύεις τα εμπριμέ, “χαρούμενα” μοτίβα, προτίμησε μικρά και χαριτωμένα μοτίβα που θα “εξομαλύνουν” την κατάσταση. Τέλος, μακριά από τα χοντρά ρούχα και πες ΝΑΙ σε αέρινες ζακέτες που καμουφλάρουν το σώμα. Στο eshop μας , και στην κατηγορία πανωφορια μεγαλα μεγεθη θα βρεις κομψές ζακέτες, με λεπτή ύφανση για ντελικάτο και απόλυτα κολακευτικό αποτέλεσμα.

2. Μεγάλο Στήθος

Το μεγάλο στήθος είναι το “βαρύ πυροβολικό” της γυναίκας. Είναι αυτό που προσέχουν πρώτα οι άντρες, γιατί απλούστατα… δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Ακόμα κι αυτό όμως θέλει την προσοχή του.

Ναι Δαγκωτό

Το πιο κατάλληλο ρούχο σε αυτή την περίπτωση είναι, φυσικά, το ντεκοτλέ. Όχι όμως οποιοδήποτε ντεκολτέ. Το κρουαζέ είναι η ιδανική επιλογή. Ναι, ναι αυτό που σταυρώνει μπροστά και… βγάζει μάτι. Δείχνει την υπεροχή σου και τονίζει όμορφα το σημείο αυτό. Στις μπλουζες μεγαλα μεγεθη υπάρχει πληθώρα επιλογών για να βρεις την κατάλληλη μπλούζα που θα αναδείξει με τον πιο όμορφο τρόπο την θηλυκή σου πλευρά.

Με Τίποτα

Μακριά από το ζιβάγκο. Στις γυναίκες με πλούσια τα ελέη, δεν ταιριάζει με τίποτα το ζιβάγκο ή οι κλειστές μπλούζες που κρύβουν το στήθος παραπάνω από ότι πρέπει. Το κάνουν να φαίνεται δυσανάλογο και στο κάτω, κάτω αφού έχεις αυτό το όπλο, γιατί να το κρύψεις;

Σε λίγες μέρες ακολουθεί το 2ο μέρος, μέχρι τότε δες παρακάτω μερικά ρούχα που θα κρύψουν έξυπνα τα ένοχα κιλάκια & θα κολακεύσουν το σώμα σου:

No tags 0