Η Πουκαμίσα που Φορείς το Καλοκαίρι Φέρνει

Η Πουκαμίσα που Φορείς το Καλοκαίρι Φέρνει

Το καλοκαιράκι προϋποθέτει άνετα γυναικεια ρουχα κι αέρινα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την άνεση, αλλά και με την πρακτικότητα καθώς λειτουργούν ως προσωπικό σου… air condition. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την προσεγμένη εμφάνιση. Στόχος της κάθε γυναίκας (μεταξύ μας) είναι να αρέσει και να εντυπωσιάζει τον κοινωνικό της περίγυρο. Το σημαντικότερο όμως είναι να αρέσεις σε εσένα την ίδια. Αν το καταφέρεις αυτό, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει ακαταμάχητη!

Η πουκαμίσα είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Ειδικά στα  μεγαλα μεγεθη αποτελούσε, και αποτελεί, το απόλυτο ρούχο με το οποίο μπορείς να πετύχεις αμέτρητους συνδυασμούς.

Επικρατεί ένας αστικός μύθος ότι οι γυναικείες πουκαμίσες ίσως να σε δείχνουν πιο “ζουμερή” από ότι είσαι. Λάθος! Η επιλογή της σωστής πουκαμίσας θα επιφέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα!  Υπάρχει πάντα, η κατάλληλη για σένα πουκαμίσα προκειμένου να κρύψεις τις τυχόν ατέλειες. Μεταξύ μας, τα κολλητά ρούχα δεν ταιριάζουν στις γυναίκες με τορνευτές καμπύλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και απαγορευτικά. Μια πουκαμίσα σε οποιαδήποτε γραμμή πάνω από τα αγαπημένα σας, κολλητά ρούχα, θα “μαζέψει” οπτικά, ότι περισσεύει.

Μια καλοκαιρινή πουκαμίσα, μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα. Μπορείς να την φορέσεις με ένα στενό παντελόνι ή ακόμα και με ένα κολάν σε χαρούμενα χρώματα. Τις βραδινές ώρες, μπορείς να βάλεις και μια ζώνη στην μέση, για ένα πιο ανάλαφρο, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης μπορείς να τολμήσεις μια φούστα, από κάτω, σε ίσια γραμμή, με ένα ωραίο καλοκαιρινό τοπ. Γιατί, τι πιο sexy στην γυναίκα από μια φούστα; Όλες μπορούμε να φοράμε φούστες ακόμα και αν το σώμα μας δεν το επιτρέπει ιδιαίτερα.

Αν ξέρεις να καλύπτεις επιμελώς τα σημεία που ξεχειλίζουν, ξέρεις και να ντύνεσαι! Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο κακόγουστες. Πλέον υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση και μπορείς να αποφεύγεις τυχόν “κακοτοπιές”, σύμφωνα πάντα, με το σώμα σου. Η πουκαμίσα, θα συνόδευε τέλεια και το αγαπημένο σου τζιν. Και σε αυτή την περίπτωση, μια πουκαμίσα θα σώσει την κατάσταση και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ανέμελα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στην γοητεία σου.

Ρουχα γυναικεια κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο. Όμως στο RAVE the shop θα βρεις ρουχα για ευσωμεςπου δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους οίκους υψηλής ραπτικής. Είναι γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη σε απόλυτα μοντέρνο στυλ, ικανά να συναγωνιστούν οποιοδήποτε κομμάτι ζήλεψες, από εκείνα των περιοδικών.

Οι πουκαμίσες δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Είναι η εύκολη λύση για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν κομψές και θηλυκές, ακόμη και αν έχουν κάποια παραπανίσια κιλά.

Γιατί φίλη μου, η αυτοπεποίθηση θέλει αέρα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια αιθέρια, καλοκαιρινή πουκαμίσα; Γίνε ο image maker του εαυτού σου, και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς στην λεωφόρο της μόδας.

Memo Tips:

  1. Μην ξεχάσω στις διακοπές, στην δουλειά, στην βόλτα την αγαπημένη μου πουκαμίσα.
  2. Μην ξεχάσω να επισκεφτώ το https://www.rave.com.gr/ για να περιηγηθώ, να πάρω ιδέες, να ρωτήσω τους ειδικούς και να επιλέξω με ασφάλεια γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on line. Γιατί εκεί, ξέρουν να παρέχουν νεανικα μεγαλα μεγεθηπου μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική κυρία.
No tags 0