Γυρίσαμε στη Δουλειά… τι Φοράμε Τώρα;

Γυρίσαμε στη Δουλειά… τι Φοράμε Τώρα;

Αχ κορίτσια μου!!! Γυρίσαμε στη δουλειά, με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο. Μετά τις παραλίες, τα μπάνια, τις ανέμελες βραδιές στο νησί και τα δροσερά κοκτέιλ, γυρίσαμε στην παράνοια της πόλης. Και το χειρότερο… στη δουλειά. Άντε προσαρμόσου τώρα. Δύσκολα, αλλά είναι και αυτό κάτι που πρέπει να γίνει.

Είμαι σίγουρη πως πέρασες τέλεια. Εντάξει, αν όχι τέλεια, τουλάχιστον ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τι κι αν δεν επισκέφτηκες κάποιο νησί ή την Χαλκιδική; Τι κι αν δεν άπλωσες την κορμάρα σου στις μαγευτικές αμμουδιές της χώρας μας; Τι κι αν δεν έκανες βόλτες το σούρουπο με τον καλό σου; Ακόμη και αν δεν πήγες πουθενά και έκατσες στα αυγά σου, σίγουρα βρήκες χρόνο να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς. Κάτι είναι κι αυτό, μην το απαξιώνεις.

Πάρτο απόφαση λοιπόν. Γύρισες. Γυρίσατεεεε, που έλεγε όλο χάρη η Τζένη Καρέζη στον Κύριο Σαμιωτάκη της καρδιάς της. Έτσι κι εμείς. Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν και βουρ για νέες περιπέτειες.

Το πρώτο μας μέλημα είναι να δούμε τι στο καλό γυναικεια ρουχα θα φοράμε από εδώ και πέρα στη δουλειά, αλλά και στην καθημερινότητα.

Το Φθινόπωρο φαίνεται να κάνει την εμφάνιση του κι εμείς πρέπει να κινηθούμε αναλόγως.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορούμε να ντυθούμε όσο καλύτερα γίνεται για την εποχή και ειδικά οι κυρίες που χρειάζονται ρουχα μεγαλα μεγεθη.

Αεράτες Μπλούζες με Μανικάκι

Εντάξει, είπαμε ότι γλύκανε ο καιρός αλλά δεν είναι και για πουλόβερ. Υπάρχουν μπλουζες μεγαλα μεγεθηπου το ύφασμα τους επιτρέπει τον αερισμό του σώματος, για τις ζεστές ώρες της ημέρας. Οι ίδιες όμως, μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθηδιαθέτουν και το σχετικό δροσερό μανικάκι. Αυτό έχει διπλή χρήση. Και κρύβει τα μπρατσάκια, αλλά και προσφέρει κάποιου είδους ζεστασιά για τις δύσκολες ώρες της υπερβολικής δροσιάς. Χα! Πονηριά.

Maxi Φορέματα

Τα γνωστά, πλέον, και μην εξαιρετέα, φορεματα για παχουλεςΑυτά κάνουν ότι και τα μανικάκια της μπλούζας. Πρώτον, καλύπτουν τα ποδαράκια σου από τους αέρηδες (και τα παχάκια, να τα λέμε κι αυτά). Δεύτερον, σε κρατούν δροσερή όταν ο ήλιος αποφασίζει να κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Άσε που αν διαθέτουν και τα μαγικά μανικάκια που λέγαμε, είσαι κομπλέ. Αν πάλι όχι, πετάς από πάνω μια ζακέτα και είσαι και πάλι κομπλέ.

Πουκαμίσες

Ναι, πάλι πουκαμίσες. Αφού είναι πασπαρτού, πώς να το κάνουμε; Είναι αυτά τα κομμάτια από τα νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθηπου φοριούνται εξίσου ευχάριστα και το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο. Για ευνόητους λόγους. Άαασε που κρύβουν και πολλά.

Ζακέτες

Όχι απαραίτητα μόνο ζακέτες, αλλά και όποια πανωφορια γυναικεια μεγαλα μεγεθησου ταιριάξουν ή σε βολέψουν. Εντάξει, είπαμε, ακόμα δεν είναι για υπερβολές, οπότε μην καταφύγεις σε μπουφαν για παχουλεςΕίναι νωρίς. Κρατήσου.  Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Αλλά την ζακετούλα σου την θες το πρωί ή το βράδυ.

Παντελόνια

Ας μην είναι εντελώς κολλητά γιατί θα σκάσεις. Αλλά, δροσερά παντελονάκια ή σαλβάρια που μπορείς να τα συνδυάσεις, με τα ρουχα για παχουλες που είπαμε παραπάνω, είναι ότι καλύτερο για την εποχή.

Όπως βλέπεις, θα επιβιώσεις μια χαρά, ακόμα και τώρα που ο καιρός τρελαίνεται. Απλά θα το κάνεις με στυλ. Όπως πάντα άλλωστε. Το www.rave.com.gr ειδικεύεται στα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on lineΤο ξέρεις πια. Είναι το e-shop που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς, σύμφωνα πάντα με το σώμα και την μοναδική προσωπικότητά σου.

No tags 0