Γάμος Χειμωνιάτικα; Αυτά Φοράμε!

Γάμος χειμωνιάτικα. Τους ήρθε να παντρευτούν μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Τι να τους κάνουμε τώρα; Ο γάμος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και τον κάνει όποτε θέλει, χωρίς φυσικά να σκεφτεί τους καλεσμένους. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους, έχεις κι εσύ τα δικά σου.

Ωραία και τώρα τι κάνεις; Άντε και δυσανασχέτησες, και είπες και μια κουβέντα τύπου “Σιγά μην τρέχω μέσα στο κρύο στον γάμο”. Και οι δύο όμως ξέρουμε ότι στο τέλος θα πας. Βαριεστημένα ή όχι, ειδικά αν είναι δικός σου άνθρωπος αυτός που παντρεύεται, θα πας θες δεν θες. Αν και μεταξύ μας, όλοι έτσι λέμε για τους γάμους και τελικά περνάμε καλά.

Η απόφαση πάρθηκε, λοιπόν. Θα πας στον γάμο! Το θέμα τώρα είναι τι ρούχα για γάμο θα επιλέξεις να φορέσεις. Γιατί, σε τραβολογάν που σε τραβολογάν μέσα στο καταχείμωνο και στο αγιάζι, τουλάχιστον  να πας απαστράπτουσα.

Ευτυχώς, υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα για γάμο που μπορείς να βάλεις και ειδικά Χειμώνα. Εκτός βέβαια αν θες να εμφανιστείς με τζιν και αθλητικά, που δεν θα στο προτείναμε. Η Rave τα συγκέντρωσε πάλι για εσένα, για να μην πανικοβληθείς. Πάμε να δούμε και μην φοβάσαι. Θα λάμπεις όπως πάντα.

Ολόσωμη Φόρμα

Δεν υπάρχει καλύτερο κομμάτι από τα φετινά ρουχα γυναικειααπό μια ολόσωμη φόρμα. Συνδυάζει πολλά πράγματα σε ένα. Είναι υπέρκομψη. Λόγω της ειδικής ραφής της, δείχνει το σώμα ψηλότερο και πιο αδύνατο, αλλά και το ότι είναι φαρδούτσικη βοηθάει στο να κρύβει περιττά πράγματα (ξέρεις για τι μιλάω). Είναι άνετη. Σκέψου ότι θα μπορείς να κάνεις τις φούρλες σου στον χορό, χωρίς να φαίνονται αυτά που δεν πρέπει. Μπορείς μέχρι και στρωτά παπούτσια να βάλεις, χωρίς να σε καταλάβει κανένας.

Φόρεμα Maxi ή Midi

Και πάμε στο βασιλιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας. ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ. Τι καλύτερο να βάλεις σε ένα γάμο, από το να επιλέξεις ανάμεσα σε αμπιγέ ρούχα ή βραδυνα φορεματαΤο φόρεμα είναι διαχρονικό και κανείς δεν μπορεί να το καθαιρέσει. Τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα, όσο κανένα άλλο ρούχο. Διότι, πώς να το κάνουμε… ο ποδόγυρος, δεν χάνει ποτέ την αξία του. Ένα ωραίο αμπιγιέ φόρεμα, είναι ότι πρέπει για να είσαι λαμπερή, στη «δύσκολη αποστολή» που έχεις αναλάβει.

Φούστα – Μπλούζα

Πάμε σε κάτι παραπλήσιο, αλλά διόλου απαξιωμένο. Για φαντάσου μια ωραία και κλοσσάτη φούστα με ένα παρεμφερές μπλουζάκι από πάνω. Ή, φαντάσου επίσης, μια κολλητή midi φούστα με μια ριχτή μπλούζα, ή ακόμα καλύτερα, με ένα πουκάμισο. Θα είσαι η πιο κομψή κυρία της βραδιάς. Όσο για μπλουζεςΜην φοβάσαι. Σίγουρα κάτι θα βρεις στην RAVE.

Και για από πάνω τι γίνεται;;;

Μα είναι δυνατόν να μην σκεφτήκαμε το από πάνω; Έτσι θα σε αφήναμε να παγώσεις;

Γούνα

Ναι γούνα. Εντάξει δεν είπαμε να βάλεις αυθεντική και να αμφισβητηθούν τα φιλοζωικά σου αισθήματα. Μια συνθετική γούνα είναι ότι πρέπει για να είσαι μέσα στο κλίμα, αλλά και να παραμένεις ζεστή. Μην ξεχνάς ότι θα περιμένεις έξω από την εκκλησία, να δεηθεί η νύφη να έρθει.

Σακάκι

Ό,τι μα ό,τι και να βάλεις, είναι καλό να το συνδυάσεις με ένα σακάκι. Το σακάκι καταρχάς, θα ενισχύσει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι. Επίσης, θα μπορέσεις, μέσα στην εκκλησία να βγάλεις τη γούνα και να μείνεις με αυτό, για να μην σκάσεις.

Αν κάνεις μια βόλτα στο www.rave.com.gr,  θα βρεις όλα τα ρουχα για γάμο που σου χρειάζονται για να λάμπεις ακόμα και όταν ο υδράργυρος δείχνει πολικές θερμοκρασίες.