Βραδυνά Φορέματα

Βραδυνα φορεματα: Μυστικά στυλ & κομψότητας

Βραδυνα φορεματα

Βραδυνά φορέματα που θα σε κάνουν να λάμψεις!

Αν κι εσύ χαζεύεις αυτά τα εντυπωσιακά βραδυνά φορέματα αλλά είσαι γυναίκα με καμπύλες και διστάζεις να τα επιλέξεις, σου έχουμε νέα! Περιηγήσου στην κατηγορία φορέματα και βραδυνά φορέματα και ανακάλυψε τα κομμάτια που θα σου κλέψουν την καρδιά! Ακόμα κι αν έχεις πιο ζουμερές καμπύλες, μπορείς να αποσπάσεις θετικά σχόλια και βλέμματα θαυμασμού με κάθε σου εμφάνιση. Βραδινά φορέματα λοιπόν σε πολλά σχέδια και χρώματα, για μοναδικά λαμπερές εμφανίσεις.

Στην  αγορά πλέον κυκλοφορούν εντυπωσιακά σχέδια σε βραδυνά φορεμάτα για γυναίκες με «μεγάλα προσόντα» που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα βλέποντας τον εαυτό σου στον καθρέπτη!
Αν προσανατολίζεσαι στην αγορά ενός τέτοιου φορέματος, για πιο ιδιαίτερες ακόμα και επίσημες περιπτώσεις, δώσε έμφαση στις παρακάτω συμβουλές για μια εμφάνιση που θα αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια.

Όχι σε βραδυνά φορέματα – υπερμεγέθεις δημιουργίες

Μπορεί να είναι άνετες αλλά δεν είναι κολακευτικές επιλογές για το σωματότυπό σου, αφού θα σου προσθέσουν περισσότερο όγκο και θα πέφτουν άχαρα και μονοκόμματα πάνω στο σώμα σου χωρίς να αναδείξουν τις τόσο όμορφες, θηλυκές καμπύλες σου.

Δώσε σημασία στα κατάλληλα εσώρουχα

Μπορεί τα εσώρουχα να μη φαίνονται, παίζουν όμως καταλυτικό ρόλο στην εξωτερική σας εμφάνιση μιας και βοηθούν στη σωστή “προβολή” του σώματός σας και συμβάλλουν στην τέλεια εφαρμογή του ρούχου πάνω σας. Ειδικά αν θέλετε να φορέσετε “σωστά” τα βραδυνά φορέματα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα εσώρουχα που θα επιλέξεις.

Βραδυνά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, χωρίς να το κάνουν να “ασφυκτιά”

Αποφύγετε υφάσματα χοντρά όπως το βελούδο ή το κοτλέ, ή υφάσματα που διαγράφουν και τονίζουν τις ατέλειες. Στη λίστα με τα απαγορευμένα υφάσματα προσθέτουμε και το σατέν. Εξαιρετική επιλογή για σικάτα βραδυνά φορέματα αποτελούν οι δαντέλες και το πιο ανάλαφρα, αέρινα υφάσματα.

Το ιδανικό χρώμα για κάθε σωματότυπο

Αν έχετε πλούσιες, θηλυκές καμπύλες, ιδανικά χρώματα για βραδινα φορεματα αποτελούν το μαύρο, το μπλε, το καφέ και το μπορντό. Προσπάθησε να αποφύγεις χρώματα όπως το ανοιχτοό ροζ, το σιελ και άλλα παλ χρώματα, μιας και μπορεί να τονίσουν τους έξτρα πόντους και να δημιουργήσουν ένα όχι τόσο εντυπωσιακό look. Δώσε σημασία στα σχέδια που έχουν τα βραδυνά φορέματα, αποφεύγοντας τις μικρές πουά κουκίδες και τις ρίγες.

Βραδυνά φορέματα + φαρδιά ζώνη = στυλ

Βραδυνά φορέματα

Επένδυσε σε βραδυνά φορέματα της επιλογής σου και συνδύασέ τα με μια φαρδιά ζώνη. Η ζώνη θα καλύψει ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς και θα τονίσει όμορφα το στήθος σου. Χρησιμοποίηση ακόμα και μια απλή, μονόχρωμη υφασμάτινη ζώνη που θα διαχωρίσει οπτικά το σώμα σου, κολακεύοντας το και φέρνοντας στην επιφάνεια το θηλυκό, σέξυ χαρακτήρα σου.

Το μήκος παίζει ρόλο

Τα βραδυνά φορέματα με πιο κοντό μήκος δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το σώμα σου, ενώ αντίθετα το μίντι ή ακόμα περισσότερο ένα μάξι φόρεμα, θα σε μεταμορφώσουν στην “πριγκίπισσα του παραμυθιού”! Πέρα από τους γενικούς κανόνες, αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να πειραματιστείς και ανακαλύψεις το μήκος που αναδεικνύει καλύτερα το δικό σου σώμα.

Μια super μοδίστρα, πάντα χρειάζεται

Αν έχετε βρει βραδυνά φορέματα που δεν είναι ακριβώς κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, η λύση λέγεται μοδίστρα! Γιατί… το αποτέλεσμα, της απόλυτης εφαρμογής, θα σας δικαιώσει!

Στήθος που «κολάζει»… ανάδειξέ το

Φορώντας  βραδυνά φορέματα με V ή κρουαζέ λαιμόκοψη, θα νιώσεις τα αντρικά βλέμματα να καρφώνονται πάνω σου και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

Βραδινά φορέματα που κολακεύουν

Φορέματα στενά από τη μέση και πάνω, με πιο φαρδιά, ριχτή γραμμή από τη μέση και κάτω, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια αέρινη εικόνα που συναρπάζει.

Όχι στα εξώπλατα βραδυνά φορέματα

Αντ΄ αυτών επέλεξε βραδυνά φορέματα με μανίκι που κολακεύσουν τα χέρια σου. Σε περίπτωση που επιλέξεις κάποιο αμάνικο φόρεμα και νιώθεις ανασφάλεια για τα μπρατσάκια σου, συνδύασε το φόρεμα με μια εντυπωσιακή εσάρπα ή ένα κομψό μπολερό.

Επιλογές για σωματότυπο αχλάδι

Γυναίκες με περιττά κιλά στην περιφέρεια (σωματότυπος αχλάδι), είναι προτιμότερο να επιλέγουν βραδυνά φορέματα μέχρι το γόνατο και να αποφεύγουν το πολύ μακρύ μήκος.

Επιλογές  για σωματότυπο μήλο

Γυναίκες με τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και πιο αδύνατα πόδια (σωματότυπος μήλο), δείχνουν ομορφότερες με βραδυνά φορέματα με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο που αναδείξουν τα υπέροχα πόδια τους.

Παπούτσια & σωματότυπος

Στο σωματότυπο αχλάδι οι μπότες που αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας, αποτελούν μια επιλογή που ταιριάζει απόλυτα σε βραδινή έξοδο. Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, με σωματότυπο μήλο, σε σένα ταιριάζουν πολύ οι γόβες και ιδιαίτερα εκείνες σε nude χρώμα, με λεπτό τακούνι. Με ό,τι κι αν επιλέξεις να συνδυάσεις τα βραδυνά φορέματα σου, νιώσε άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Βραδυνά φορέματα & τσαντάκια

Βραδυνα φορέματα

Απαραίτητα “συμπληρώματα” μιας εντυπωσιακής παρουσίας αποτελούν οι τσάντες. Για επίσημες εμφανίσεις μπορείς να κρατήσεις μία εντυπωσιακή τσάντα φάκελο  ή ένα μικρό τσαντάκι φτιαγμένο από λουστρίνι, καστόρι, σατέν, ή μεταλιζέ υλικά.

Επέλεξε κοσμήματα χωρίς να το παρακάνεις

Τα εντυπωσιακά μπιζού υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο μια φροντισμένη γυναικεία παρουσία. Συνδυασμένα με βραδυνά φορέματα θα δώσουν μια πινελιά λάμψης και πολυτέλειας στο look σου. Απαράβατος κανόνας: χρησιμοποίησε κοσμήματα με φειδώ. Ένα εντυπωσιακό δακτυλίδι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αρκετά. Αν πάλι προτιμάτε κάποιο κόσμημα στο λαιμό συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό βραχιόλι. Επιλέγοντας βραδυνά φορέματα συνδυασμένα με δικούς σας κομψούς συνδυασμούς με μπιζού, θα δώσεις μια προσωπική, ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή σου.

No tags 0