Tips: Κάνε το άρωμα να διαρκεί περισσότερο!

Tips: Κάνε το άρωμα να διαρκεί περισσότερο!

Η κολόνια είναι η “σφραγίδα” μας, και όλες θα θέλαμε ένα πέρασμά μας να αρκεί για να σκορπίσει όμορφα αρώματα το χώρο. Δώσε κι εσύ λοιπόν ακόμα περισσότερη διάρκεια στο άρωμά σου με μερικά απλά μυστικά.

1. Προσοχή στο μπουκαλάκι

Φύλαξε την κολόνια σε ένα δροσερό μέρος και κράτα το καπάκι καλά κλειστό, ώστε να κρατήσεις τη μυρωδιά έντονη και αναλλοίωτη.

2. Η κατάλληλη ώρα για κολόνια

Ψέκασε το σώμα με άρωμα αμέσως μετά το ντουζ. Το ζεστό νερό θα έχει ανοίξει του πόρους του δέρματος και θα δώσει περισσότερη διάρκεια στη μυρωδιά.

3. Ψέκασε τα σωστά σημεία

Ένα φσσστ στα ζεστά μέρη του σώματος θα “ενεργοποιήσουν” το άρωμά σου και θα το κάνουν να κρατήσει για ώρες. Ένα ψέκασμα πίσω από το αυτί, στο πίσω μέρος του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα και πίσω από το γόνατο, είναι αρκετό για έντονο αποτέλεσμα.

Αν και αυτά τα σημεία είναι λίγο πολύ γνωστά, εμείς θα σου προτείναμε να ψεκάσεις λίγο άρωμα και στον αφαλό. Ναι, καλά διάβασες! Είναι ένα από τα σημεία του σώματος που εκπέμπουν θερμότητα, ενώ παράλληλα παρέχει μια φυσική κοιλότητα στην οποία το άρωμα μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο

4. Ξέχνα αυτά που ήξερες

Αφού εφαρμόσεις κολόνια στους καρπούς σου, μην κάνεις το λάθος και τους τρίψεις μεταξύ τους. Το τρίψιμο του αρώματος θα διασπάσει τα μόριά του, μειώνοντας τη μυρωδιά και τη διάρκειά του.

No tags 0