Ρούχα που σε ταξιδεύουν…

Το καλοκαίρι του 2016 και η μόδα επιτάσσει μοτίβα με έθνικ επιρροές και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το έθνικ στοιχείο συνδυάζεται με θαμπά σχέδια, θολές εκτυπώσεις, πρωτότυπα περιγράμματα και χρωματιστά μοτίβα που εκτοξεύουν τη διάθεση και το ντύσιμο σας.

Καλλιτεχνικά και αφηρημένα σχέδια μπορούν να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις σας σε κάθε περίσταση. Άνετες μπλούζες για όλες τις ώρες της ημέρας με αφηρημένα σχέδια και οι παιχνιδιάρικες υφές μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα αγαπημένα σας παντελόνια και να δημιουργήσουν στο λεπτό ένα ντύσιμο που…μυρίζει διακοπές!

Ταξιδιάρικη διάθεση και συναρπαστικά μοτίβα με ιριδίζοντα σχέδια και οι εκτυπώσεις ακουαρέλας φωτίζουν τις εμφανίσεις σας και εκτοξεύουν τις εμφανίσεις σας. Βάλτε στην βαλίτσα τω διακοπών σας φορέματα με φωτεινά σχεδια και απολαύστε τις βόλτες σας έχοντας κερδίσει το στυλ και την άνεση που μπορεί να σας χαρίσει ένα τέτοιο φόρεμα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας ύφος και στο δικό σας σωματότυπου και παίξτε με τα χρώματα!

Μόδα 2016 & Καλοκαίρι 2016 στο Rave the shop!

No tags 2
1 Response
  • 1
    13 Ιανουαρίου, 2022

    555

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.