Πως να φορέσεις τα αξεσουάρ

Πως να φορέσεις τα αξεσουάρ

Πως να φορέσεις τα αξεσουάρ

Κολιέ

Αν θες κι εσύ να αλλάξεις το look σου στο λεπτό, πρόσθεσε μακριά ή κοντά κολιέ στο ντύσιμό σου. Οι μεγάλες πέτρες είναι και φέτος στη μόδα και δεν προϋποθέτουν μια ιδιαίτερη περίσταση για να φορεθούν.

Το πρωί: Φόρεσε μια μονόχρωμη μπλούζα σε άνετη γραμμή ή ακόμα και ένα φαρδύ πουλόβερ. Στόλισε το λαιμό σου με εντυπωσιακά κοσμήματα και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό πρωινό look.

Στο γραφείο: Το office look δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Προτίμησε πουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια και δώσε μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό σου με μακριά, μοντέρνα κολιέ.

Το βράδυ: Ώρα για τη βραδινή σου έξοδο και ψάχνεις τι να φορέσεις; “Άρπαξε” το μαύρο φόρεμα από τη ντουλάπα σου, πρόσθεσε εντυπωσιακά πιο μακριά ή κοντά κολιέ και μεταμόρφωσε το look σου στο απόλυτο βραδινό ντύσιμο.

Ζώνες

Φέτος φοράμε τις ζώνες όλες τις ώρες της ημέρας. Επέλεξε άνετα, φαρδιά φορέματα ή μπλούζες και τόνισε τη μέση σου φορώντας μια ζώνη. Με τον απλό αυτό τρόπο θα δημιουρήσεις την αίσθηση μιας πιο θηλυκής σιλουέτας ενώ παράλληλα θα δώσεις μια στυλάτη πινελιά στο ντύσιμό σου.

Βραχιόλια

Όλες τα αγαπάμε, λίγες τα φοράμε. Μην τα αφήνεις ξεχασμένα στα συρτάρια και στόλισε τα χέρια σου με κομψά αξεσουάρ. Μπέρδεψε τα χρώματα και τα διαφορετικά στυλ και σπάσε τη μονοτονία του look σου με χρωματιστά βραχιόλια.

Αν λοιπόν κι εσύ θες να είσαι πάντα μέσα στη μόδα, επένδυσε σε κομμάτια που θα μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Αυτά τα ρούχα αποτελούν την ιδανική λύση όταν θες ένα στυλάτο ντύσιμο κατάλληλο για όλες τις ώρες τις ημέρας. Πιο «ήσυχες», μονόχρωμες μπλούζες αποτελούν τον ιδανικότερο καμβά για να «στολίσεις» στο look σου με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Ό,τι κι αν επιλέξεις μην ξεχνάς τον «παράγοντα» άνεση. Μπλούζες σε πιο ριχτές, χαλαρές γραμμές θα κρύψουν τις ατέλειες του σώματός σου και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη και αυτοπεποίθηση!

Δες παρακάτω μερικά κομμάτια που συνδυάζονται άψογα με αξεσουάρ και κάνε τη δική σου επιλογή!

No tags 0