Ντύσου Ζεστά με Στυλ. Μάθε Πως

Αρχίσανε τα κρύα κορίτσια μου. Ήρθε η εποχή που όλες φοβόμαστε. Πρέπει να βάλουμε θέρμανση, να φοράμε πιο ζεστά γυναικεια ρουχα και να προσέχουμε να αποφύγουμε τις ιώσεις.

Βέβαια, ακόμα βρισκόμαστε στη λεγόμενη Mid Season, αλλά το κρύο, κατά πως φαίνεται δεν ακολουθεί αυτή την αλληλουχία. Ειδικά σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας, είναι σχεδόν αδύνατο να παραβλέψεις την ψύχρα που επικρατεί.

Οι περισσότερες γυναίκες, έχουν συνδυάσει το ζεστό ντύσιμο με κάτι άκομψα, χοντρά γυναικεία ρουχα που μόνο την καλαισθησία δεν αντιπροσωπεύουν. Δεν είναι έτσι. Μπορούμε να φοράμε ακόμα θηλυκά και αεράτα ρουχα γυναικεια, χωρίς να χάσουμε ούτε μια ρανίδα από το στυλ και τη γοητεία μας.

Θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές πώς μπορείς να κρατηθείς ζεστή, χωρίς να μοιάζεις με χιονάνθρωπο, έτοιμο να κάνει βουτιές στο χιόνι. Υπάρχουν κάποια μυστικά, που αν τα ακολουθήσεις, δεν θα χρειαστεί να απαρνηθείς τα αγαπημένα σου βραδυνα φορεματα  ή τις αγαπημένες σου μπλουζες γυναικειες. Είπαμε να ζεσταθούμε, όχι να θυμίζουμε μπαλόνια. Εμείς θα αντισταθούμε στην επέλαση στρατηγού Χειμώνα και θα επιμείνουμε στην ομορφιά και στην εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για πάμε:

Κολάν

Γενικότερα, ένα ωραίο κολάν μπορεί να σου χαρίσει άνεση και πρακτικότητα. Παρόλα αυτά, δεν είναι απαραίτητο να το φοράς μόνο ως εξωτερικό ρούχο. Μπορεί να φορεθεί και εσωτερικά, μέσα από το αγαπημένο σου παντελόνι, αν δεν είναι όσο χοντρό θα ήθελες, ή αν απλά είσαι κρυουλιάρα. Ή μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα ωραίο και αεράτο φόρεμα, ως καλτσόν, για να μην επιτρέπει στον αέρα να περνάει στα ποδαράκια σου. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, θα κρύψει και τυχόν ατέλειες. Οπότε έχεις δύο σε ένα. Και είσαι ζεστή, αλλά και ασφαλισμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ζακέτες

Μην βάλεις ακόμα στα αζήτητα τις ζακετούλες σου, γιατί απλούστατα, δεν χρειάζεται να τις φοράς σκέτες. Θέλεις να φορέσεις μπλουζες με αεράτα μανικάκια που τόσο σου πάνε και σε κολακεύουν; Κανένα πρόβλημα. Φοράς τη ζακετούλα σου μέσα από το μπουφάν και έχεις πετύχει έναν τέλειο συνδυασμό. Αν είναι δε, το μπουφάν σου είναι κοντό, η μακριά ζακέτα που θα φαίνεται από κάτω, θα προσδίδει έναν ανέμελο αέρα στην εμφάνισή σου. Επίσης, ακόμα και μέσα σε κλειστό χώρο να είσαι, μπορείς να βγάλεις το μπουφάν και όχι τη ζακέτα σου. Και ζεστή και κούκλα. Σατανικό;

Κορμάκια

Κορμάκια σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν, ανάλογα με την περίπτωση. Τι κι αν τα φορεματα σου είναι λίγο πιο αέρινα από ότι πρέπει για την εποχή; Τι κι αν οι μπλουζες γυναικειες είναι αέρινες κι αυτές; Έτσι πρέπει. Άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί, η θηλυκότητα θέλει αέρα. Εμείς τον έχουμε και θα τον κόψουμε; Όχι. Θα κάνεις κι εδώ το κολπάκι σου. Φοράς ένα κορμάκι, από μέσα, στους ίδιους χρωματισμούς και καθάρισες.

Κάλτσες πάνω από το Καλτσόν

Δεν θες να φορέσεις κολάν κάτω από τη φούστα ή το φόρεμά σου, για οποιοδήποτε λόγο. Μπορείς εναλλακτικά, να φορέσεις ένα καλτσόν. Όμως για να είσαι ζεστή, γιατί όσο να πεις το κολάν είναι πιο ζεστό, πρέπει να βάλεις και κάλτσες. Όταν είναι ζεστά τα πόδια είναι ζεστό όλο το σώμα.

Είδες που, τελικά, η ζεστασιά δεν έχει να κάνει με τα χοντροκομμένα ρούχα; Κάνε μια περατζάδα από το www.rave.com.gr και θα βρεις ρουχατα οποία, σε συνδυασμό με τα παραπάνω τρικ, θα σου προσφέρουν ζεστασιά, ποιότητα και απαράμιλλη αισθητική. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τώρα μπορείς να φοράς νεανικα ρουχαόλες τις εποχές του χρόνου.

No tags 0